Търговският директор на италианския елитен Болоня Кристоф Уинтерлинг взе участие

...
Търговският директор на италианския елитен Болоня Кристоф Уинтерлинг взе участие
Коментари Харесай

Директор на елитен италиански клуб взе участие в семинар на Ботев Пловдив

Търговският шеф на италианския първокласен Болоня Кристоф Уинтерлинг взе присъединяване в третия от поредицата онлайн семинари, проведени от Ботев Пловдив, с фокус върху обмена на професионален опит сред клубовете и развиването на футболните клубове в страната. 

Уинтерлинг, който е част от Болоня в последните 9 години, има повече от 22 години опит в интернационалния състезателен маркетинг. Оглавявал е Маркетинг отдела на компанията " Адидас " за Италия, а в интервала 2012 – 2014 година е Маркетинг шеф на различен първокласен италиански тим - Рома.

От Ботев прецизираха, че Кристоф Уинтерлинг работи върху спонсорства, както на световно, по този начин и на национално равнище, които разрешават на клуба да се развива стремително в бизнес отношение. Като резултат от това се ражда планът " WE ARE THE PARTNERS Business App " - извънредно бизнес приложение за компании, които споделят полезностите и поддържат развиването на клуба. Апликацията разрешава достъп до извънредно наличие, основаване на нови бизнес контакти и запознанства, както и опция за брандиране на избрани раздели на приложението. 

" Ботев Пловдив изказва стоите благодарности към Кристоф и всички присъстващи, които взеха интензивно присъединяване в онлайн семинара. Клубът продължава да развива самодейността, добавяйки клубове и експерти от разнообразни европейски страни ", написаха от лагера на " канарчетата " на формалния си уебсайт. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР