Търговските приходи на в Европа могат да се увеличат шесткратно

...
Търговските приходи на в Европа могат да се увеличат шесткратно
Коментари Харесай

Приходите в женския футбол ще се увеличат шест пъти за десетилетие

Търговските доходи на в Европа могат да се усилят шесткратно през идващото десетилетие, достигайки 686 милиона евро годишно до 2033 година Това сочи ново изследване на Европейската футболна федерация (УЕФА).

Докладът " Бизнесът в женския футбол " от управителния орган прибавя, че клубното спонсорство се чака да се усили шесткратно до 295 милиона евро пре идващите 10 година

Годишната стойност на телевизионните права в женския футбол също може да нарасне, надлежно седем пъти. Според прогнозите тя ще доближи 256 млн. евро до 2033 година

УЕФА регистрира, че ползата към женския футбол се усилва непрекъснато. Това се потвърди и от миналото европейско състезание в Англия,.

Сред рекомендациите в отчета на УЕФА се показва, че увеличението на приходите минава през по-големи вложения, които ще се трансфорат във възвръщаемост.

" Женският футбол е в необикновено вълнуваща траектория, като напредък се следи в съвсем всеки индикатор и във всички наши заинтригувани страни в цяла Европа ", споделя Надин Кеслер, началник в направление женски футбол в УЕФА.

" Потенциалът на женската игра е безграничен и ние имаме вяра, че сме на път да издигнем женския футбол до висоти, които бяха невъобразими единствено преди няколко години. Както този отчет демонстрира, в този момент е моментът да се възползваме от инерцията, която създадохме дружно, в този момент е и времето да се влага ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР