Търговска верига Фантастико открива утре нов магазин, който ще бъде

...
Търговска верига Фантастико открива утре нов магазин, който ще бъде
Коментари Харесай

Фантастико отваря най-големия си магазин в столичния квартал Младост

Търговска верига " Фантастико " открива на следващия ден нов магазин, който ще бъде най-големият й в страната. За локация е определен столичния квартал " Младост ", оповестиха от компанията през днешния ден.

По нейни данни инвестицията възлиза на близо 11 милиона лв..

Новият магазин се намира на мястото на към този момент банкрутиралия съперник " Пикадили ". Обектът е ситуиран в съществуващата постройка, която е напълно реконструирана и актуализирана.

Разгънатата застроена повърхност е почти 4600 кв. м. Фасадите са напълно актуализирани, като е следвана корпоративната еднаквост на веригата.

От " Фантастико " прецизират, че това е най-големият като комерсиална повърхност и съвременен супермаркет, който са отваряли до момента.

Основната фасада, към бул. " Йерусалим ", е напълно отворена и остъклена за оптималната видимост и ефирност на постройката, като това обезпечава и образната връзка с градското пространство.

Веригата е измежду водещите компании за продажба на бързооборотни артикули у нас и има 41 търговски обекти - супермаркети под едноименната марка. Повечето от тях се намират в София, само че има и в Елин Пелин, и в Кюстендил. Във веригата работят над 3000 чиновници.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР