Търгове за продажба на планинска хижа, офис сграда в София,

...
Търгове за продажба на планинска хижа, офис сграда в София,
Коментари Харесай

НАП пусна в продажба знакови имоти

Търгове за продажба на планинска хижа, офис постройка в София, магазини край морето, терени до оживени пътища и индустриални пространства разгласи Националната организация за доходи. Продава се хижа “Тихият кът”, която се намира 1540 метра надморска височина в Стара планина, община Златица.

Тя представляваща солидна, триетажна постройка със застроена повърхност от 121 кв. м. Началната цена е 244,5 хиляди лева, оповестява "Труд ".

Четириетажна административна постройка на бул. Акад. Иван Гешов №15 в София се продава с начална цена 3,24 млн. лева Тя е със застроена повърхност 940 кв. м и разгъната застроена повърхност от 3760 кв. м. Изградена е по системата “класически монолит”- с носещи стоманобетонни греди.

В Перник пък се продава парцел дружно с три здания, представляващи комплекс за опазване на здравето, като началната цена е 2,4 млн. лева Първата постройка е на един етаж със застроена повърхност от 489 кв. м., втората е на шест етажа с повърхност от 702 кв. м, а третата е на един етаж с повърхност от 54 кв. м. Имотите са с ток, вода, канализация и Топлоелектрическа централа.

При магазините, индустриалните здания и терените разнообразието на офертите на Национална агенция за приходите е много по-голямо. Например, продават се пет магазина на първия етаж на постройка в к. к. “Слънчев Бряг- запад”, кв. “Камелия”.

Най-големият е 77,29 кв. м. с начална цена 54500 лева, а най-малкият е 36,74 кв. м., като наддаването стартира от 26 хиляди лева Продава се и магазин във Варна. Той е на сутеренен етаж на кооперация на ъгъла на ул. “Капитан Петко Войвода” №42-44 и ул. “Околчица” №5А. Площта му е 34,95 кв. м., а началната цена е 34600 лева Магазинът е със стъклена витрина, външни ролетни щори. Подът е с плочки от гранитогрес. Към магазина има и баня с фаянсови плочки, оборудвана с мивка и моноблок.

Национална агенция за приходите продава и индустриална постройка в Панагюрище с начална цена 135 хиляди лева Имотът се състои от дворно място с повърхност 5141 кв. м., оградено с солидна ограда. В него има солидна едноетажна постройка (цех с повърхност 734 кв. м.), солидна постройка (администрация с повърхност 167 кв. м.) и още няколко постройки.

В Ловеч се продава парцел с повърхност от 4363 кв. м., който се намира в непосредствена непосредственост до основен път и магазин. Подходящ е за жилищно строителство, търговски действия или инвестиция, а началната цена е 130 хиляди лева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР