Таня Боева изненадващо се появи студиото на Цитиридис след дългогодишно

...
Таня Боева изненадващо се появи студиото на Цитиридис след дългогодишно
Коментари Харесай

ЛИЧНА ДРАМА: Таня Боева изплува на екран след 4-годишен тормоз

Таня Боева изненадващо се появи студиото на Цитиридис след дългогодишно неявяване от медиите и публичния живот.

" Четири години бях жертва на тормоз от страна на престъпни детайли, висши служители на реда, предприемачи и по тази причина изчезнах от сцената ", изясни тя.

Певицата обаче не посочи от кое място тъкмо идва този тормоз. Тя нито един път не загатна името на някогашния си брачен партньор Михаил Бургуджиев, с който претърпя тежък бракоразвод през 2018 година.

Тогава стана ясно, че двамата дълго обикалят съдилища, с цел да го завършват, а мълвата носеше, че е забъркан млад мъж, само че който фолкаджийката хлътнала. В изявлението обаче тя не загатна различен мъж, с изключение на сина си от Бургунджиев - Росен, когато възпитавала да бъде благородник.
свързани новини29777на 01.04.2020
Иначе Боева е щастлива, че тормозът е установен от прокуратурата и тя има разпореждане, което да я пази от сходни изстъпления. Чака и решение даже от основна прокуратура, а задачата на издевателството била да бъде сплескан " факторът Таня Боева ".

Феновете обаче обърнаха повече внимание на външния й тип, в сравнение с персоналната й драма. Певицата, която скоро ще чукне 50 години, сподели съвършено тяло, нов нос, юридически нееднократно и опънато лице, написа " Хотнюз ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР