Танцьорката и майка на две деца беше забелязана с непознат

...
Танцьорката и майка на две деца беше забелязана с непознат
Коментари Харесай

Яна се натиска с чужди мъже по сепаретата докато Петко се поти за хонорар в Брадъра

Танцьорката и майка на две деца беше видяна с чужд мачо в столична чалготека, до момента в който мъжът й се поти за хонорарите си в къщата на " ВИП брат ". Яна се беше разположила комфортно в едно от тузарските сепарета, където компания й правеше мъж, димящ наргиле.

" Кой е този? ", " Петко знае ли? " и " Вероятно са единствено другари " бяха единствено част от мненията на присъстващите в нощното заведение. Яна не си разреши волности и добродушно се гушкаше в мъжа, а на моменти се преструваше, че го целува, което още повече задълбочи мистерията към държанието й.


Яна и Петко прекрачиха дружно къщата на " ВИП Брадър ", само че няколко дни по-късно танцьорката напусна риалити шоуто с обяснението, че едно от децата им има здравословен проблем и тя би трябвало да е до него. Димитров остана в шоуто да брани фамилната чест и се трансформира в един от водачите на родните випове. Той беше един от най-яростните критици на Валентин Кулагин, преди гримьорът да бъде изпъден от шоуто. В края на брадъра Петко към този момент получава номинации, макар е харесван от съквартирантите си. Но продължава да оцелява и има огромен късмет да излезе финален и да стане огромният победител.

Докато той е под 24-часово видеонаблюдение, Яна е надалеч по-свободна на открито и употребява времето си, с цел да се забавлява. Тя не се тормози сама и да разпуска около майчинските грижи.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР