Тази сутрин в На кафе Гала разкри с голямо вълнение,

...
Тази сутрин в На кафе Гала разкри с голямо вълнение,
Коментари Харесай

Мари на Гала е бременна

Тази заран в " На кафе " Гала разкри с огромно неспокойствие, че ще става баба в края на годината. Нейната единствена щерка Мари ще я подари с внуче малко преди Коледа.

От панелситите в предаването само Георги Блажев е бил наясно с щастливата вест, а останалите останаха като гръмнати и побързаха да се свържат с Мари и да я разпитат детайлности.

Мари и Гала обясниха, че бебето е планувано и се е случило навръх рождения ден на тв водещата. И това е нейният подарък по случай празника. 

" С таткото имаме разнообразни догатки за пола на бебето и се борим да забележим кой ще завоюва. Всичко минава в закачки, неспокойствие и смях ", споделя Мари.

По доста забавен метод е съобщила на Константин, че ще става татко: " Занесох му семенце и му споделих, че и нашето бебе е толкоз огромно. Не съм правила специфични изненади, с смешка и усмивка споделих новината със своите близки ".

Бъдещите родители съобщили новината първо на Гала, а тя незабавно извикала нейната майка, която живее в прилежащ блок. Вечерта Стефан се прибрал от работа и изгубил дарба да приказва. Прегърнал първо Мари, а по-късно Гала и се разплакал.

Гала е безапелационна, че желае внучето да я назовава баба, само че побърза да посочи, че ще е такава единствено за внучето си и не приема сходни смешки от сътрудниците си.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР