Десита разказа за своята най-голяма любов Денис Теофиков в ефира

...
Десита разказа за своята най-голяма любов Денис Теофиков в ефира
Коментари Харесай

Десита: Все още не мога да забравя Денис

Десита описа за своята най-голяма обич Денис Теофиков в ефира на  „ Преди обед “. Често посещава гробищата и си пуска там общата им ария, оято не с реализира когато той е жив.

„ Ходя с доста обич при него “ – споделя чаровната брюнетка. Споделя, че той е бил доста деятелен и вманиачен.

Певицата споделя, че няма пороци – не пуши и не взима опиати, храни се здравословно. Занимавала се е с художествена гимнастика като дребна. Към ден сегашен не е съумяла да срещне друга обич с изключение на Теофиков.

С продуцента й Галин я свързва доста близко другарство, въпреки  че ги спрягат  за двойка. Той постоянно й дава любовни препоръки.

Започва да пее едвам когато е още в 10-ти клас. Когато е била абитуриентка към този момент е работела. Съучениците й не могли да я одобряват. Била доста безотговорна и на Галин му коствало доста време да я укроти.

Десита е за корекциите. Смята, че в случай че някой не харесва нещо в себе си  би трябвало да го  промени. За това е оперирала и носа си.

Тя е една от най-успешните и обичани нови изпълнителки. Участията й са цялостни, продуцентът й разпорежда огромни очаквания на нея.

 

Изтчоник: btv

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР