Танцьорката Галя от балет Сатен“, който дълги години откриваше Шоуто

...
Танцьорката Галя от балет Сатен“, който дълги години откриваше Шоуто
Коментари Харесай

Галя от „Сатен“ показа сензационна СНИМКА с Горбачов

Танцьорката Галя от балет „ Сатен “, който дълги години откриваше " Шоуто на Слави " раздруса Instagram със сензационна фотография. Фотосът, който тя разгласява е с първия президент на Съюз на съветските социалистически републики Михаил Горбачов, който умря тази седмица.

Галя реши да показа какво е било да работи за предаването на водача на „ ИТН “ (ИТН) Слави Трифонов. И по-специално – какъв брой доста незабравими благоприятни условия са ѝ се отворили до момента в който е била част от шоуто.

„ Работата ми в " Шоуто на Слави " ме научи, че колкото си по-велик, толкоз си по-смирен и непретенциозен. Новоизгрелите звезди бяха с безпределно самочувствие и искания, а великите хора бяха естествени и сърдечни.

Имах опцията да се докосна до велики персони. Да разменя думи и да театралнича за фотография с Михаил Горбачов е привилегия, която допускам, че малко на брой са имали.

Чест е за мен да вардя този безценен спомен. Мир на душата му! “, написа тя.

Преди дни пък персонално Слави Трифонов показа много забавно видео от гостуването на Горбачов в предаването му.



Бел.ред.

Убеден съм, че в случай че влязат в Народното събрание, депутатите от Има Такъв Народ ще се борят за президентска република по този начин сърцато и безрезервно, както в предходните три Народното събрание се бориха за мажоритарна изборна система.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР