Танцът е емоция, танцът е чувство. Той е начин да

...
Танцът е емоция, танцът е чувство. Той е начин да
Коментари Харесай

Сълзи, обяснения в любов и трудни признания в най-емоционалния епизод на Dancing Stars

Танцът е страст, танцът е възприятие. Той е метод да разкажеш история и да докоснеш всички. А когато е отдаден на обичан човек, се трансформира в незабравимо прекарване. Именно него изпитаха звездните участници в Dancing Stars нощес.
 Dancing Stars и изненадите зад кулисите - по какъв начин участниците се приготвят за шоуто
Неочаквани посетители, диети и провинения - изненадите в Dansing Stars не завършват на сцената

Тренировките са не по-малко занимателни от самите осъществявания

Този път задачата им беше по-емоционална и докосваща от всеки път - да посветят танц на обичан човек. Тези посвещения бяха примесени с доста сълзи, самопризнания и пояснения в обич.

Първа на сцената излезе Натали Трифонова, която танцува за своята майка и нейния към този момент починал татко и обичан дядо. Синоптичката не скри сълзите си още по време на тренировката, когато разказваше за него, а с осъществяването си дружно със своя сътрудник Димитър съумяха да разплачат както водещата Алекс Раева, по този начин и родителката на Трифонова, която беше измежду публиката.

Не по-малко страсти предизвиква и една от фаворитките за победа в танцовото шоу Дара. Без особена изненада тя посети танца със своя сътрудник Джими на годеника си Ервин. Направи и няколко персонални самопризнания като това, че двамата са се срещнали в дискотека, а посред им е пламнала любов от пръв взор.

И точно той е индивидът, който я е предиздвикал да има вяра в същинската обич, каквато до момента не си е мислила, че съществува. Дара не скри и че предходните й връзки са били просто едно преследване и усърдие за напасване сред две части, които просто не са от един пъзел. А в този момент с Еврин са двама герои в една и съща приказка. Той й отговори на това пояснение в обич като от сцената я назова " международен гений ".

Папи Ханс също разкри сантименталната си страна и освен посвети своя танц на обичаната си Сара Драгулева, само че и я предложения да го гледа онлайн с любовно писмо, което я развълнува до сълзи. Изпълнителят и публицист призна, че тя го е избавила от самоизтребление, направила го е по-спокоен и одушевен. И в този момент в действителност обича индивида, който е, поради индивида, който обича.

Драгулева също разкри възприятията си и призна, че принципно се влюбва постепенно, само че с него още на първия месец е била несъмнено, че той е нейният човек за цялостен живот. И сподели на журито и всички в залата да внимават с какво провокират Папи, тъй като преди време тя го е предизвикала да бъде най-хубавия мъж и резултатът е забележим за всички.

Още едно пояснение в обич, само че от разстояние, направи Валери Григоров към половинката си Мария Бакалова. Двамата се срещат инцидентно на снимачната площадка и макар че са знаели, че пътуват доста и няма да им бъде елементарно, не престават да са неразделни година и половина. Актрисата, която снима следващия си филм, бе записала видео обръщение, в което благодари на половинката си зa посвещението и за пореден път му подсети, че той може всичко.

Д-р Неделя Щонова също успя да развълнува всички с описа си за своята страхотна майка, която постоянно е била освен неин образец, само че и най-голямата опора в живота. Невроложката в продължение на 10 години е имала проблеми със забременяването, което й е тежало доста, само че още по-тежко й е било от подмятанията на близките, че е " бездетна ". Именно в този тежък интервал майка й не е серпантина да й вдъхва кураж и най-после чудото е станало - забременява с момиче.

Родителката на Неделя Щонова се разплака от видяното на сцената и благите думи на своята щерка. Много емоционална тя изиска извинения за спартанския метод, по който я е възпитавала, както и за това, че я е наказвала да не върви на уроци по балет, без да осъзнава какъв брой мъчно е било за нея.

Олимпийската ни шампионка Ивет Горанова посвети своето осъществяване на обичаните си баба и дядо, които са я отгледали с цената на доста жертви.
 От риалити на риалити - звездите, които още веднъж са на дребния екран, само че в друго предаване
От риалити на риалити - звездите, които още веднъж са на дребния екран, само че в друго предаване

Тв рокадите на новия сезон

Емрах Стораро също не скри сълзите си и избра да танцува в памет на починалия си най-хубав другар Денис Теофиков. А единствено Виктор Стоянов не посвети танца си на никого и не отговори на въпросите на Алекс Раева дали няма някоя дама в сърцето му, която да го е заслужила.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР