Тъмно синята депутатка Стела Николова дни наред не дала на

...
Тъмно синята депутатка Стела Николова дни наред не дала на
Коментари Харесай

Жалба в Narod.bg: Синя депутатка върти шумна любов с червен плейбой, комшиите не мигват, ето я дружката на Благомир Коцев

Тъмно синята депутатка Стела Николова дни наред не дала на съседите си народни представители да мигнат от канските любовни стонове, които се носели от хотелската й спалня, до момента в който се забавлява с мъжленцето си от… Българска социалистическа партия от изборен регион в Южна България.

Сигнал до Narod.bg разкри пикантната драма, която вихрила се към адвокатката, която беше народен представител в скоропостижно издъхналото 45-о Народно заседание, където се изявяваше от квотата на розовата листа на ПП-ДБ.

Добре, че 45-ото Народно събрание имаше единствено 13 работни дни, през които нямаше спане за палавата Стела Николова. Всяка вечер тя се „ раздавала на макс “ с аления си сътрудник. Това, че тя е от Демократична България, а той от Българска социалистическа партия, въобще не пречеше на шумните любовни нощи, споделиха не мигнали от любовните стонове депутати.

До екшъна се стига по разбираеми аргументи – народните представители от вътрешността на страната по това време били настанени в хотел за сметка на Народното събрание. Част от тях обаче прекарват безсънни нощи поради охканията, стенанията и виковете на варненската демократка. Нагонът бил толкоз мощен, че се отдала по всякакъв начин на идеологическия зложелател, освен това много по-млад от нея.

Политическата кариера на варненката с юридическо обучение, за която никой няма спомен да е практикувала адвокатската специалност, я подмята от един бряг на различен.

Реклама

Години наред тя се хвърляше като Павлик Морозов на амбразурата да пази Морската градина. Придобитата съмнителна известност обаче не й оказа помощ да стане кмет или народен представител, макар откровената инвестиция на локален предприемач в кариерата й. Усилените опити да бъде назначена за регионален шеф също удариха на камък.

Стела Николова се развихрила при започване на украинската рецесия. Тя подлудяваше варненци час по час със описи от какво незабавно се нуждаят „ бежанците “, които пристигаха с джипове за по 200 000 лв., написа още източникът на Narod.bg.

Някъде по това време тя се сближила доста с топ длъжника Благомир Коцев, който в този момент се опитва за кмет на Варна, с цел да оправи финансовото си състояние и да подкрепи фамилния си бизнес.

Блондинката небрежно не запомнила обидата, че не тя, а той бе набутан нелегално за регионален шеф на морската столица макар дипломата-менте, за което към този момент писахме. Заварката посред им евентуално станала допустима около парите, които събираха за украинците и за които до през днешния ден никой не дава доклад какъв брой са и къде потънаха.

Стела Николова е гневен почитател на 45-годишния Благомир, който пък е непосредствен другар на шмекера Тони Парфюма. Адвокатката без стаж изцяло е не запомнила, че варненци я харесваха, тъй като защитаваше Морската градина от коли и градежи като на семейството, деребействаща във Варна – Коцеви, приключва сигналът до Narod.bg.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР