Тъмно криминално минало крие скандалният гримьор Валентин Кулагин, научи HotArena.

...
Тъмно криминално минало крие скандалният гримьор Валентин Кулагин, научи HotArena.
Коментари Харесай

Нови разкрития: Кулагин съден за кражба на козметика за 2000 лв.! С „гепени“ продукти стартирал бизнеса си

Тъмно престъпно минало крие скандалният гримьор Валентин Кулагин, научи HotArena.

Макар да си придава тип на представител на висшето общество, той е съден като апаш, писа „ Уикенд “. Титулуваният като гримьор на звездите джендър крадял козметика от скъпи магазини и даже е залавян в крачка.

Срамната преживелица е от преди няколко години, когато нежният брат нямал пукната стотинка, само че пък бил зареден с огромни фантазии и упоритости. Понеже желал да пробие измежду звездите, му трябвало гримьорско куфарче, цялостно с качествена първокласна козметика. Подобна облага обаче коства над 2000 лв., и то в най-базовия си вид.

Кулагин по това време не разполагал с сходен капитал. Затова решил да открадне това, което му е нужно. За негова изненада се оказало, че в магазина не били толкоз заблудени и го хванали на мястото на престъплението.

Срещу нахакания гримьор било заведено дело, което завършило с тлъста санкция и възбрана да приближава магазините от веригата. Запознати описват, че преди да го заловен, той направил сполучливо серия от обири и все пак съумял да отмъкне червила, пудри и сенки за очи за стотици левове под носа на продавачките. И по този начин с набавените продукти стартирал бизнеса си.

В последна сметка постоянно е реализирал задачите си… Дори психолозите на „ ВИП Брадър “ са го ценили като „ най-големия алфа мъжага “. Невероятно, само че факт…
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР