Тамара Глоба е най-известната жена астролог в Русия, съпруга на

...
Тамара Глоба е най-известната жена астролог в Русия, съпруга на
Коментари Харесай

Най-известната руска астроложка Тамара Глоба: 2023-а ще е една от най-трудните за човечеството години! 



Тамара Глоба е най-известната жена астролог в Русия, брачна половинка на Павел Глоба, персонален астролог на Владимир Путин. Пред европейски медии Тамара направи своята прогноза за 2023 година, като бе безапелационна: „ Следващата година ще бъде една от най-трудните напоследък за цялото човечество “.


Според нея януари месец ще бъде сериозен и ще дефинира някои от събитията, които ще разклатят света отсега нататък. Тези рецесии обаче ще бъдат началото на световно преструктуриране на целия международен ред, смяна в цивилизацията и смяна в мозъците на хората. „ Събитията, които се отнасят до този сложен интервал, след това ще доведат до предпочитание за сливане на целия свят, колкото и необичайно да звучи в този момент. Всеки се е затворил в себе си и това ще продължи до 2024 година А от 2026 година светът ще стартира да се преструктурира. Визите към този момент няма да съществуват. Чакаме последователното заличаване на границите, отварянето на страните и построяването на общ свят на другарска основа “, споделя Глоба в свое изявление.


Астроложката обърна особено внимание на най-важните събития от 2022 година, които вълнуват целия свят. Тя означи, че военният спор сред Русия и Украйна въпреки всичко ще завърши, само че това няма да се случи толкоз скоро. Тамара Глоба увери, че нуклеарен удар няма да има. Тя акцентира, че всеки би трябвало да е подготвен за световни промени. „ Абсолютно всичко ще се промени, цивилизацията ще се промени фрапантно, стопанската система ще се промени. Хората, които са имали доста, в този момент още веднъж ще останат без нищо, а хората, които нямат нищо, в даден миг ще сграбчен в ръцете си нови неща – технологии, благоприятни условия, финансови потоци “, разяснява още тя.

По нейни думи човечеството е съумяло да излезе от един от най-опасните астрологични тунели през последните две десетилетия, а точно интервалът сред две затъмнения на 25 октомври и 8 ноември 2022 година Последствията обаче не са по никакъв начин положителни и ще продължат да се отразяват отрицателно на живота ни.

3 зодии с невъобразим шанс

Тамара Глоба уточни и кои ще бъдат трите зодии, които ще се радват на благоденствие и шанс през идната година. „ Нови преференциални вероятности през 2023 година ще се открият пред Овните. Така че представителите на този зодиакален знак ще могат да получат в допълнение обучение или да подобрят уменията си. Най-важното е, че ги чака непомнен паричен шанс. А 2023 година ще бъде най-хубавото време за огромни покупки като неподвижен парцел да вземем за пример “, разяснява астроложката. Везните по думите ѝ, са също измежду основните галеници на ориста през 2023 година Ще им върви във всевъзможни надпревари и лотарии. А най-успешното време за представителите на този зодиакален знак ще стартира през юни 2023 година „ С проблемите през новата година ще се оправят елементарно и Стрелците. Представителите на тази зодия съгласно Глоба ще съумеят да осъществят всичките си съкровени фантазии “, счита Глоба.



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР