Там вината е изцяло на АПИ, защото когато очакваха някакви

...
Там вината е изцяло на АПИ, защото когато очакваха някакви
Коментари Харесай

Диана Русинова: Лоша организация на АПИ доведе до блокирането на ...

Там виновността е напълно на АПИ, тъй като когато чакаха някакви снеговалежи, тези хора, най-малкото, можеха да спрат тежкотоварния трафик, а не да чакат тежкотоварните да се „ засучат “ горе на „ Предела “ и по-късно да се сетят, че би трябвало да стопират придвижването, което беше типично за тях.

 

Тя добави, че е процедура в доста европейски страни да се стопира тежкотоварния трафик, до момента в който се изчистят пътищата.

„ Пътищата в редица страни стартират да се чистят едвам, когато снегът спре да вали. На Предела оня ден нямаше доста сняг, по-скоро имаше доста неприятна организация от страна на Агенция пътна инфраструктура “, добави Русинова.

 

По думите й, другият главен проблем идва от смяната в Наредбата за мантинелите.

 

„ Като сложат мантинели на всички места даже няма къде да отбиете, в случай че ви се наложи да чакате с часове, няма и до тоалетна къде да отидете. Представете си 4 часа по какъв начин висите в едно запушване и няма тоалетна. Това е нещо, което доста постоянно се случва по нашите пътища “, сподели Диана Русинова.

 

Според нея не е уместно през зимата автомобилът да се ръководи с всесезонни гуми. Те са подобаващи за мокра настилка и дъжд, само че не и за сняг, посочи тя.

 

По отношение на пътната сигурност, Русинова съобщи, че в България такива ограничения не се ползват. Всичко е „ отблъскване на номера “, сподели тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР