Талията е една от най-проблемните зони на тялото при жените,

...
Талията е една от най-проблемните зони на тялото при жените,
Коментари Харесай

Ето как да намалим обиколката на талията ни

Талията е една от най-проблемните зони на тялото при дамите, където мазнините се натрупват доста елементарно. В същото време тази зона е сложна за поправяне. Най-често с увеличение на % мазнини в тялото талията се усилва доста по размер и красивите извивки изчезват. Наддаването на тежестта е обвързвано с редица фактори - неприятно хранене, стрес, хормонален дисбаланс, затънал метод на живот. Какво да извършите, с цел да върнете женствените форми на тялото?

Здравословно хранене

Първото предписание за тези, които желаят да получат тясна талия, е да понижат общия % телесни мазнини. Как да го направя? Много просто. Започнете да се храните уравновесено, намалете количеството на бързите въглехидрати и бързото хранене, увеличете интензивността и физическата интензивност. Нека в менюто ви участват повече риба, плодове и салати. Заменете кафето с черен чай и намалете количеството на алкохола.

Физическа интензивност

Но по какъв начин да накарате тялото да стартира да отслабва особено в региона на талията? Много е мъчно да се изгорят мастните запаси в избрана " проблематична " зона. Каквито и извършения да вършиме, пригответе се за обстоятелството, че тялото ще отслабне напълно. Мазнините ще се топят последователно по всички елементи на тялото ви, някъде по-бавно, къде по-бързо. Правете кардио извършения, с цел да ускорите изгарянето на мазнините. Лицевите опори и мускулните преси също благоприятстват оформянето на талията.

Но за множеството хора този метод за понижаване на талията може да наподобява прекомерно прост. Носенето на специфични стягащи колани е единствено краткотрайно усъвършенстване, което не е решение. Термо коланите също не оказват помощ, могат да доведат до дехидратиране и натоварване на сърцето.

Стойте надалеч от напрежението

Старайте се да бъдете положителни и в положително въодушевление. Стресът оказва отрицателен резултат даже върху тежестта ви.

Как да понижим размера на талията?

Разберете сами кои храни имат най-хубав резултат върху фигурата ви. Съчетайте здравословна храна с подобаващи извършения. Експертите по хранене споделят, че е би трябвало да имате недостиг от 3500 калории, с цел да изгорите един кг насъбрани мазнини в тялото ви. Всекидневните извършения ще ускорят процеса на намаляване.

Мотивирайте се

Използвайте шивашки метър, с цел да отчитате триумфа си. Не забравяйте, че от време на време не може да постигнете тънка талия, тъй като структурата на фигурата ви не го разрешава.

Тънка талия, спретнати стройни бедра - това е идеалът за женска фигура. За страдание, бедрата и талията са проблематичните зони за множеството дами и това е мястото, което съвсем всяка от вас желае да поправя. За да постигнете тази задача съчетайте извършения и здравословно хранене. От вас се изисква дисциплинираност и увереност, както и понижаване дневния банкет на калории за сметка на протеините.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР