Талисманът на първенството ще бъде Хитър Петър.България отново ще е

...
Талисманът на първенството ще бъде Хитър Петър.България отново ще е
Коментари Харесай

Илиана Раева: 100 каба гайди ще открият Световното първенство по художествена гимнастика

Талисманът на шампионата ще бъде Хитър Петър.

България още веднъж ще е хазаин на Световното състезание по художествена гимнастика. В студиото на " Денят стартира " президентът на федерацията Илиана Раева сподели, че една такава организация е доста сериозна, а ние постоянно се стремим по някакъв по-специален метод да представяме България на едно такова състезание.

" Тази година международното състезание ще бъде под егидата българската шевица. Целият брандинг в залата ще бъде със шевица. Има и една доста забавна изненада - 100 каба гайди ще открият надпреварата на 14 септември, както и олимпийските ни шампионки. Веднага след формалното разкриване вечерта, стартират финалите на обръч и топка, на първите два уреда в самостоятелното показване. Впечатляващ брой гимнастички - 85 в самостоятелното, 30 ансамбъла и рекорден брой участия на международни шампионати - 62 страни. А на предишното международно състезание бяха 58 страни. Много се уголемява географията на художествената гимнастика ", сподели Илиана Раева, президент на Федерацията по художествена гимнастика.

Тя разкри, че талисманът на шампионата ще бъде Хитър Петър - в тона на шевицата и на българрския фолклор. Раева обаче не посочи кой ще бъде той, само че загатна, че е една доста обичана персона, само че феновете ще се насладят и ще имат опцията да споделят с него, когато дойдат в залата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР