Талантливият моделиер е познат като арт директора на българската модна

...
Талантливият моделиер е познат като арт директора на българската модна
Коментари Харесай

Наталия Гуркова, Алекс Петканова и Гери Дончева аплодираха колекцията на дизайнера Антон Узунов

Талантливият моделиер е прочут като арт шефа на българската фешън телевизия Code Fashion TV и стилистът, зад който стоят едни от най емблематичните фешън фотосесии и тв.предавания.

Antony Langountin е и марката на която се довериха формалните сътрудници на международните седмици на модата DHL. Верен на себе си на своята друга емоционалност и чувство за дрехата като материя, цветове и комфорт посредством втората си сбирка есен зима 2017 – 2018, дизайнерът показа другата градска, съвременна и динамична жена. За да дефилират за марката пристигнаха топ моделът Жана Янева, Мис България 2015 година Марина Войкова, Мис София 2017 Владлена Андреевна, Мис София 2015 Руми Петрова модели на Визаж и Интерсаунд, За съвършената визия на моделите се погрижиха професионалните екипи на МАС и Schwarzkopf Professiona


Фотосесията за сбирката е доверена на топ фотографа Иван Ерменков, а по време на ревюто харизматичната Елена Брусарска и Мирян Костадинов забиха онлайн. Водеща на събитието беше Боряна Баташова, също облечена в неповторим тоалет от дизайнера, от специфичната серия за коледа, която ще пусне до броени дни извънредно.

Да поздравят надарения дизайнер пристигнаха Наталия Гуркова в компанията на Ирина Папазова, Гери Дончева, Алекс Петканова, Калина Паскалева, Христо Сираков и втората подгласничка от състезанието Playmate Анна Мария, Мария Бонева, Ива Екимова, Владимир Иванов и още доста другари и сътрудници на дизайнера.

Антон Узунов се появи с атрактивни обувки със златни орнаменти, особено направени за неговата вечер от Golden Ideas. Дизайнерът благодари за поддръжката на своите сътрудници от ресторат Green Line и персонално на госпожа Петя Раева, на Леопард Трейдинг и на своята " кръстница " на марката Мария Бонева - притежател на Code Fashion TV и на ХАЙЛАЙФ.


След официлната част на вечерта, гостите се отдадоха на приятни диалози, вкусна храна и маркови напитки.

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР