Талантливата певица Крисия си навлече гнева на хората, след като

...
Талантливата певица Крисия си навлече гнева на хората, след като
Коментари Харесай

Ето кой хвана Крисия за дупето и предизвика скандал

Талантливата певица Крисия си навлече гнева на хората, откакто в обществените мрежи се появи скандална фотография, на която пиар на звездите Наско Лазаров я е прегърнал по много чудноват метод. 

Негативите по-скоро са ориентирани към Лазаров, който е сложил ръцете си върху задните елементи на дребната изпълнителка, която популяризира България на детския конкурс " Евровизия ".  

Явно Крисия не е напълно съгласна с хейта, който се лее по адрес на пиара, но пък качи и спорно видео, с Ариана Гранде.  На него певицата е прегърната от свещеник, който е положил прекомерно покрай гърдите ѝ ръката си.

Във видеото се изяснява, че това най-вероятно е било несъзнателно от страна на пастора, само че очевидно на певицата не ѝ е било прелестно. Наско Лазаров също разяснява абсурда, като назова Крисия свое " дете " и съобщи, че нищо от фотосите не е с неприятни намерения и планове. 

" Отвратителни сте всички ", написа на британски преди броени часове певицата Крисия в профила си в Instagram. 

" Не обичам да се съпоставям в разнообразни хора и обстановки, само че тъй като " ние " българите обичаме да мислим през очите си, а не по явни условия, би трябвало да обясня за хората, тъй като това се случва световно и в действителност се надявам някой ден тези неща да се възприемат за неточни и груби в този огромен, само че толкоз дребен свят, с цел да може да отбраните околните си най-малко ", написа тя.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР