Талантливата Мелек Ерен, най-младият участник в спектакъла Осмото чудо на

...
Талантливата Мелек Ерен, най-младият участник в спектакъла Осмото чудо на
Коментари Харесай

13-годишната пловдивчанка Мелек завладя Зала 1 на НДК

Талантливата Мелек Ерен, най-младият участник в спектакъла „ Осмото знамение ” на отбор „ Българе ” завладя една от най-авторитетните подиуми в страната – Зала 1 на НДК. 13-годишното момиче, ученичка в СУ „ Любен Каравелов ” и ученик на фолклорната групировка „ Куклици ” към Общински детски комплекс - Пловдив, се включи за първи път в спектакъла на „ Българе ” на Античния спектакъл в родния си град през септември 2017 година, а преди дни провокира бурните овации на публиката и в зала 1 на НДК.

В последните осем месеца, Мелек Ерен гастролира с представлението „ Осмото знамение ” на десетки български подиуми и на всички места бе посрещната като същинска звезда.

Интересни и незабравими певчески изяви тя сервира на публиката в родния Пловдив на най-нетрадиционни места –на път за учебно заведение, в публичния превоз или на връщане от образователните занимания. Съвсем неотдавна контрольорка в градския превоз и впечатлени пасажери направиха клип на осъществяванията й, който за седмица се трансформира в шлагер в обществените мрежи. Клипът е наименуван от създателите „ Най-уникалната пътничка ”. Стотиците хиляди лайкове са безапелационен знак, че славеят на „ Българе ” е следващата сполучлива находка на идеолога и мотора на ансамбъла Христо Димитров.

След кондуктора – акробат, продаващ билети от тавана на рейса, в този момент и пеещ пасажер, сигурно може да се каже, че в Пловдив забавни неща се случват на всички места.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР