Талантите на „Еврофутбол - джудистът Ивайло Иванов и състезателката по

...
Талантите на „Еврофутбол - джудистът Ивайло Иванов и състезателката по
Коментари Харесай

Таланти на "Еврофутбол" станаха Спортисти на годината

Талантите на „ Еврофутбол " - джудистът Ивайло Иванов и състезателката по спортна гимнастика Грета Банишка станаха Спортист № 1 надлежно при мъжете и дамите на обединени спортни клубове ЦСКА за 2017 година Наградите им бяха връчени от известния български боксьор Кубрат Пулев. Ивайло Иванов печели наградата за втора поредна година.

Друг състезателен гений на „ Еврофутбол " за предходната година - биатлонистът Антон Синапов, реализира триумф в самостоятелната конкуренция на 20 км. на Европейското състезание по биатлон в Италия, като приключи 10-и от 110 състезатели. Българският тим зае 15-о място в крайното класиране.

16-годишната Габриела Антова, която с изключение на Спортен гений на „ Еврофутбол " за 2017-а, е също и занаятчия на международната федерация по шах ФИДЕ, реализира реми в среща със международната шампионка по шах Антоанета Стефанова. Това стана по време на един от най-силните открити шампионати по шахмат в света за годината, който се организира от 23 януари до 2 февруари в Гибралтар - Англия. В мастърса паралелно с Габриела играят едни от най-известните имена в шахмата - Левон Аронян, Хикару Накамура, Василий Иванчук, гросмайстор Антоанета Стефанова, Александра Костенюк, Мария Мизичук и доста други призьори от европейски и международни шампионати.

Участието на Габриела Антова на този влиятелен конгрес е обвързвано с упоритостите й да нападна призовите места освен в детско-юношеския шахмат, само че и в женския.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР