Талантът, идеите и устремът на младите българи ни дават вяра

...
Талантът, идеите и устремът на младите българи ни дават вяра
Коментари Харесай

Румен Радев във Варна: Вярата за бъдещето на България се крепи върху таланта и устрема на младите ни хора

Талантът, концепциите и устремът на младите българи ни дават религия за бъдещето на страната ни. С тези думи президентът Румен Радев се обърна към чиновници на Центъра за споделени услуги и цифрови технологии на КВС, който се намира във Варна. Държавният глава посети центъра по покана на управлението на белгийската финансова група.

За центъра във Варна работят близо 1000 души, профилирани в областта на осведомителните технологии, оценката на риска, ръководството на планове, подбора на чиновници, които обезпечават ръководството на услуги за всички офиси на  KBC по света. " Глобалните процеси все по-осезаемо ще разделят страните в света на такива, които създават високи технологии и задават дневния ред, и такива, които употребяват технологии наготово и остават в периферията “, съобщи Румен Радев и добави, че активността, която се развива в Центъра за споделени услуги и цифрови технологии, слага България в полето на софтуерните решения, които други страни следват.  " Усилието България да се развива като страна с новаторска стопанска система и да бъде почитан и значим член европейското семейство е обща задача “, съобщи президентът и изрази оптимизъм, че младежите на България ще осъществят тази цел.

Румен Радев приветства обстоятелството, че част от чиновниците са се завърнали от чужбина, с цел да работят във Варна. Важно е да се основават подобаващи условия и мотивация младежите да разпростират упоритостите си.

В рамките на визитата си президентът се срещна и с висши мениджъри от групата на KBC, на която бяха разисквани икономическите вероятности както в България, по този начин и в европейски мащаб. Белгийската финансова група e един от най-големите вложители в българската стопанска система, като групата развива у нас съпътстващи главната активност на компанията структури.

Във Варна президентът беше съпроводен от министъра на енергетиката Росен Христов.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР