Таксиметровият шофьор, , е бил баща на три деца. Причината

...
Таксиметровият шофьор, , е бил баща на три деца. Причината
Коментари Харесай

Таксиметровият шофьор, починал след побой, е бил баща на три деца


Таксиметровият водач,, е бил татко на три деца. Причината е спор за влизане в еднопосочна улица в столичния квартал “Разсадника ”.

Задържан за убийството е 23-годишен мъж, който по данни на Министерство на вътрешните работи има престъпна демонстрация за шофиране след приложимост на алкохол.

По първична информация жертвата 34-годишен таксиметров водач се движил по улица " Рибен Буквар ", само че е бил в насрещното. Отсреща идва друга кола, която завива. Спорът за неправилното придвижване в еднопосочната улица прераства в сборичкване, малко по-късно лидерът на таксито издъхва. З

Първи на място идва братът на убития. " Брат ми ми звънна и сподели бият ме. Изтичах до тук, той седеше вътре в колата, питах го какво става и той единствено ми го уточни с пръст дадения човек. Тука бяха 10-тина индивида, не знам дали са го били всички, не мога да ви кажа. Аз потеглих към него и като се обърнах, видях брат ми долу на земята. Просто желая правдивост ", описа братът на умряли Весел Йорданов.

На място идват екипи на полицията и Бърза помощ, само че единствено установяват гибелта. Аутопсия ще покаже дали мъжът е умрял в резултат на побоя, или е получил инфаркт.

Късно нощес се стигна до напрежение близки на жертвата излязоха, на мястото на случая с гледище за правдивост.

Близък на умрелия описа, че таксиметровият водач е фамилен и има три деца.

В знак на митинг околните отидоха и пред Районното ръководство, в което е арестуван хипотетичният причинител. По данни на Министерство на вътрешните работи, той е арестуван за шофиране след приложимост на алкохол.

Протестиращите затвориха придвижването по бул. Тодор Александров. В митинга се включиха и сътрудници на жертвата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР