Таксиметров шофьор с бухалка в ръка заплаши с бой жена

...
Таксиметров шофьор с бухалка в ръка заплаши с бой жена
Коментари Харесай

Диващина! Бакшиш скочи с бухалка да налага беззащитна шофьорка

Таксиметров водач с бухалка в ръка заплаши с пердах жена на централен бул. в Пловдив. Случката се разиграла тази заран на бул. „ Цар Борис III Обединител” в сектора сред Сточна гара и Тунела. Всичко почнало поради засичане на пътя от страна на таксито, споделя Катя Пенчева, която е заплашваната жена, написа TrafficNews.bg.
Тя карала в междинна лента в сектора, където пътят е ограничен поради ремонт, а в един миг от лявата й страна се появила жълтата кола и водачът й засякъл пътя, с цел да може да мине пред нея. Жената надула клаксона, защото той минал рисково покрай нея.
Мъжът почнал да я псува и да крещи, а тя спряла колата и излязла, с цел да го пита какво не е наред. Таксиметровият лидер също излязъл, само че с бухалка и почнал да й крещи, че ще я „ размаже на пътя”. „ Започна да замахва, да ме псува и наскърбява с всевъзможни вероятни реплики.
Това за мен е палач на пътя, по какъв начин може подобен огромен мъж да скочи по този начин против жена” споделя Катя. За благополучие до физическо принуждение не се е стигнало и след абсурда двамата траяли по булеварда. Жената е безапелационна, че ще подаде тъжба в полицията поради експанзията на водача.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР