Таксиметров шофьор от Бургас бе обран от ловък крадец, който

...
Таксиметров шофьор от Бургас бе обран от ловък крадец, който
Коментари Харесай

Ловък крадец ограби таксиметров шофьор

Таксиметров водач от Бургас бе обран от сръчен апаш, който го заблудил, че е поръчал такси. В момента на влизането в автомобила мъжът сграбчил чанта с документи и огромна сума пари и побягнал. Грабежът е станал на 21 септември в бургаския квартал „ Победа “, където лидерът постоянно изпълнявал курсове. Потърпевшият незабавно подал сигнал на телефон 112. 

„ Чаках постоянен клиент. Тогава пристигна мъж, който ми сподели, че ще пътува с него до центъра и ще се качи да го изчака. Влезе в колата и ми взе чантата за секунди. Тръгнах да го пъдя, само че не съумях да го хвана. Патрулката пристигна след час. Разбрахме кой е обирджията. Носех 910 лева, документи, кредитни карти, фактури, които трябваше да доклада. Престъпникът е направил още няколко обири по-късно. Вчера разбрах, че са го задържали за 24 часа и е пуснат на независимост, което е неуместно ”, описа в ефира на „ Здравей, България ” пострадалият Станимир Пеев.

От полицията обясниха, че мъжът е бил арестуван, само че в него не е открита съответната сума. Към момента няма задоволително доказателства, с цел да бъде формирано досъдебно произвеждане.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР