Таксиметров автомобил с 53-годишен шофьор зад волана, на когото му

...
Таксиметров автомобил с 53-годишен шофьор зад волана, на когото му
Коментари Харесай

Таксиджия получи криза в движение и в 01:15 посред нощ направи голяма страхотия в Благоевград

Таксиметров автомобил с 53-годишен водач зад кормилото, на който му прилошава, се е забил в павилион в Благоевград тази нощ. Инцидентът станал към 01.15 часа тази нощ на бул. " Димитър Солунски " .



Лекият автомобил минава през кръговото кръстовище в посока жп-гарата, преди автобусната спирка се отклонява наляво, минава през насрещното платно и без спирачен път се блъска в павилиона. Причина за случая е прилошаване по време на придвижване на лидера, който е бил самичък в автомобила.



Таксито е развалило хладилните витрини на павилиона, разпиляла се и стока - бутилки с минерална вода, лотарийни билети, цигари, има счупени стъкла. Самият павилион е дислокиран. По време на случая обектът не е работил.



Тази заран продавачката бе на работното си място, само че павилионът не бе отворен, очакваше да се направи проверка. Водачът е превозен до Спешно-приемно поделение на МБАЛ-Благоевград.



Установено е, че той е с високо кръвно налягане, след медикаментозна терапия е освободен. Пробата му за алкохол с полевия тест е негативна.

При случая се е получило приключване на газ от лекия автомобил, на място е пристигнала и пожарна, огнеборците са спрели теча.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: БГНЕС
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР