Тъкмо, когато светът вече си мислеше, че ситуацията с опасния

...
Тъкмо, когато светът вече си мислеше, че ситуацията с опасния
Коментари Харесай

Въпреки коронавируса: Николета отиде в Милано за седмицата на модата, снима се с Филип Плейн

Тъкмо, когато светът към този момент си мислеше, че обстановката с рисковия ковид към този момент се успокоява, се оказа, че болестта към този момент има своето пламнало огнище в северна Италия, която за разлика от Китай, се намира на 1 час път със аероплан от България. Дори управляващите у нас издадоха рекомендация да се пътува единствено в краен случай до северна Италия. 

Виж още: Николета Лозанова подари Валери Божинов с неповторими думи за рождения му ден! Двоен празник за спортиста

Междувременно обаче в Милано се организира седмица на модата, където обичаният дизайнер на всички плеймейтки и поп-фолк певици, Филип Плейн, показа новата си сбирка. Ревюто от първи ред гледа най-големият почитател на дизайнера у нас, плеймейтката и бизнес дама Николета Лозанова.

Виж още: Сватба ще има! Николета Лозанова отново ще е младоженка, ще има ли второ дете?

" Благодаря ти, Филип Плейн, за страхотната нощ. Разби Милано ", написа Лозанова под фотоси от шоуто, като на една тя се е снимала и с именития дизайнер.

Виж още: Venci Venc' откри любовта в красива русокоска! Двамата се позабавляваха на ски почивка във Франция

В поредност от story-та Николета демонстрира част от дефилето. Самата тя е избрала къса черна рокля, разкриваща новите кубици на плеймейтката. 

Виж още: В очакване на смъртоносния ковид: Блокирана учителка в Китай споделя за живота под карантина

Именно в Милано би трябвало да се играе реваншът от шампионата Лига Европа сред италианския Интер и българския Лудогорец. Заради изключителната обстановка със смъртоносния вирус е под въпрос дали на стадиона ще бъдат допускани почитатели на двата тима. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР