Такива случаи като този от село Негован са изключително трудни

...
Такива случаи като този от село Негован са изключително трудни
Коментари Харесай

Криминалист относно случая ``Негован``: Убийците не са домислили всичко

Такива случаи като този от село Негован са извънредно сложни за откриване по принцип. Трудно може да се каже по какъв начин проверяващите са стигнали до информацията, тъй като всичко стартира от един бял лист, от две изцяло обезобразени лица. Това съобщи в утринния блок на Нова телевизия криминалистът Иван Савов.

,,В основата на това грубо ликвидиране стоят користни цели. Възрастните хора са били убити, с цел да бъдат ограбени и с цел да им се вземе каквото може като благосъстоятелност. Това, което прави усещане, е, че убийците са работили невъзмутимо и единствено събитието, че не са домислили всичко е помогнало на проверяващите да ги заловен. Това е извънредно тежко закононарушение, а хванатите са направили действието изцяло умишлено'', уточни още криминалистът.

,,Много канали са били създадени, проверявани са били какви ли не версии и в последна сметка излиза някаква сламка, за която полицията да се захване. Но това, което мен ме порази най-вече, бе бездушието на съседите, които споделиха, че това май били облеклата на жертвите, обаче предпочели да си замълчат, вместо да позвънят в полицията'', добави в умозаключение Савов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР