Такъв скандал в Ергенът“ досега не е имало, а пикантните

...
Такъв скандал в Ергенът“ досега не е имало, а пикантните
Коментари Харесай

Нови разкрития за изгонената Габи от „Ергенът“ и тайното й гадже футболист. Алек е потресен

Такъв скандал в „ Ергенът “ до момента не е имало, а пикантните детайлности към персоналния живот на една от участничките – Габриела, която позорно беше изгонена от формата, занапред набират скорост.
Милионерът Алек остана покъртен и шокиран от случилото се пред очите му, а останалите девойки се хванаха за главите. Стана ясно, че в действителност Габи има скрито гадже в действителния живот. Става дума за женения футболист на „ Лудогорец “ Оливие Вердон!
„ А брачната половинка на „ гаджето “ на Габриела от #Ергенът, футболистът на „ Лудогорец “ Оливие Вердон, дали знае? Оливие Вердон е записан и като притежател на салона на Габриела и Памела “, пита иронично във фейсбус профила си Мишел от Съпротивата. Тя е качила и задоволително издайнически фотоси на двамата, както и един бизнес факт, който напълно прави обстановката комплицирана.

Не по-малко любопитни се оказаха и писанията на самата Габриела в обществените мрежи, която очевидно не е споделила последната си дума, макар че позорните последствия сега обира точно тя. Памела също не икономисва коментар по тематиката.



Сега чакаме и самия Оливие Вердон – който е женен с две деца, да се включи с коментар, защото, както е повече от явно, е много дейна страна в обстановката, предава Шоу Блиц.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР