Така, ще започна направо с извода - Кирил Петков и

...
Така, ще започна направо с извода - Кирил Петков и
Коментари Харесай

Слави закова Кирил и Асен за Хемус. Тежки разкрития

" Така, ще стартира напряко с извода - Кирил Петков и Асен Василев са нагли лъжци и белите якички на корупцията в България " - с тези думи водачът на " ИТН " (ИТН) Слави Трифонов стартира пост, който показа в персоналния си фейсбук профил.

" А в този момент - доказателствата.
-->
Спомняте ли си, че когато бяхме дружно в съдружно държавно управление, тези двамата стопираха всички пари за пътища? После упрекнаха Гроздан Караджов и надлежно мен, че някакси заплащането за към този момент свършена работа е… крадене на пари.

Как се крадат пари, като се заплати на някой, който е приключил работа, аз не знам. Просто не съм неуравновесен като някои политици, с цел да настоявам сходни неща.

После Кирил Петков и Асен Василев говореха непрекъснато, че най-страшната скица за източване, сиреч - за крадене на пари, в пътното строителство са по този начин наречените инхаус процедури.

Започвам с цитатите.

„ Милиарди левове държавни пари са раздадени без публични поръчки посредством " инхаус " процедури “ оповестиха на брифинг Кирил Петков и финансовият министър Асен Василев.

" Огромни суми от нашите пари са давани по способ без публични поръчки. Това е разхищаване на държавния запас, който се раздава по неразбираем метод ", добави Петков.

Малко мемоари. Когато ние сваляхме съдружното държавно управление поради измяната към българите в Северна Македония и некадърната финансова политика на Асен Василев, Кирил Петков лъжеше като…дори не мога да кажа „ като ром “, че ще обидя този толкоз жизнеспособен и музикален етнос, като им пришия канадеца Петков, та, тогава, от трибуната на Народно събрание Кирил Петков за следващ път съобщи, изтъквам:

„ Сред сполучливите дейности на държавното управление са прекратяването на „ инхаус “ процедурите и прекъсване на неефективните контракти за инфраструктура “.

След това, в предизборната акция същият измамник продължи да твърди същото. Ето: „ Кирил Петков за ГЕРБ: Не знам дали са по-силни от хаоса, само че сигурно са доста мощни в инхауса. “

Неговия измамлив другар Асен Василев пък до добави със следното изказване:

" Това е един метод (инхаусът) да се избегнат публичните поръчки и да се дадат пари на подизпълнител без търг и без конкурс. Ако го съотнесем към това, което харчим като страна, това са всички пенсии за 9 месеца, раздадени на наши компании без поръчки ",

Отново Кирил Петков: " Те (ГЕРБ) би трябвало да знаят къде да чакат поддръжка. Ако тръгнат отново с инхаус поръчките - няма да ги подкрепим ",

Именно инхаус поръчките бяха наречени от тези двамата - Петков и Василев – „ Грабежът на века “.

Така, да обобщя.

Според Кирил Петков и Асен Василев инхаус процедурите в пътното строителство са нагла и брутална корупционна скица. Демек, който го прави е апаш на държавни пари.

И в този момент - какво се случва в този момент, когато ППДБ си имат държавно управление с, забележете, с ГЕРБ.

Ето какво става през днешния ден. Днес!

Правителството дава още пари за " Хемус " и форсира градежа й. Правителството ще индексира инхаус договорите за строителството на автомагистрала " Хемус ", до месец ще има и предложение за решение в Министерския съвет за индексация на договорите за доизграждане на автомагистрала " Хемус ".

Значи, освен, че ще платят всички пари по инхаус процедури, освен, че те самите ще вършат инхаус процедури, ами на всичкото от горната страна ще ги индексират, т.е. - ще дадат още повече пари.

Абе, Кириле и Асене, нали с тези пари се хранеха някакви бебета на ГЕРБ?! Какво стана? Бебетата си имат нови родители ли? Осиновихте ли ги? Сега от вашата цица ли ще сучат?

И тук, разумно, идва изводът, с който започнах - Кирил Петков и Асен Василев са нагли лъжци и белите якички на корупцията в България. Току-що ви го потвърдих ", написа Трифонов.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР