Така наречените партии на протеста не са партии на промяната,

...
Така наречените партии на протеста не са партии на промяната,
Коментари Харесай

Дани Каназирева: Така наречените партии на протеста сами се поставиха в изолация

" Така наречените партии на митинга не са партии на смяната, откакто видяхме какво се случи в два следващи Народното събрание и този цирк от последните дни с покупко-продажбата на депутати. След тези грозни обиди, замяна на реплики и обвиняване в осъществяване на закононарушения считам, че те самите се сложиха в изолираност и не знам по какъв начин на следващия ден ще работят между тях ". Така от ГЕРБ-СДС разяснява по БТВ абсурда сред Има Такъв Народ и Татяна Дончева.

" Изпълнителна власт действително нямаме и се надяваме същите тези хора да не опрат до правосъдната власт. Крайно време е да се върнем към естественото говорене в Народното събрание ", сподели Каназирева.
 Дани Каназирева: Оновното предпочитание на “новите ” е да бъдат съпротива Дани Каназирева: Оновното предпочитание на “новите ” е да бъдат съпротива
Трифонов одеве съобщи, че бил в съпротива. Как по този начин е в съпротива, а в същия миг избира ръководител на Народното събрание, а през днешния ден и п...

Тя разяснява и желанието за огромни промени в последните минути на сегашния 46-и парламент. " Не може при неналичието на болшинство и постоянно определено държавно управление, което да има ясна стратегия и цели, да си разрешат да внасят сходни промени и да гласоподават. Един парламент, който все още към този момент би трябвало да бъде разхлабен, не би трябвало да хвърля и правосъдната власт в хаоса. Най-вредното нещо за законодателния развой е бързината ", изясни тя. Според Каназирева по време на идните избори би трябвало контролните разписки да бъдат преброявани и да не се разчита единствено на софтуерни експерти, с цел да не се лишаваме от правото на цивилен надзор.

" Аз не съм индивидът, който ще разгласи името на нашия претендент за президент ", отговори на въпрос кой ще повдигнат от ГЕРБ за вота на 14 ноември. " Той би трябвало да бъде обединител на нацията, това, което не виждаме в последните години в лицето на Румен Радев ", добави Каназирева.

 

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР