Така и не възприехме носенето на дебели чорапи със сандали,

...
Така и не възприехме носенето на дебели чорапи със сандали,
Коментари Харесай

За белите чорапи с любов с тези 10 стайлинг идеи

Така и не възприехме носенето на дебели чорапи със сандали, въпреки да го харесваме върху стъпалата на някои инфлуенсъри, само че страничният взор постоянно е по-лесен за разбиране. Бихме споделили същото и за белите чорапи с черните мокасини, само че този сезон го виждаме толкоз постоянно из фийда си в Инстаграм, че от ден на ден се изкушаваме да го пробваме най-сетне. Струва си най-малко един опит, даже и да нямаме на разположение тези толкоз вайръл мокасини на Prada. Затова пък в H&M и някои от другите по-масови марки могат да се открият много бюджетни и стилни разновидности, които са също толкоз подобаващи за белите чорапи.
               

 Бесарабските българи не съществуват за властта в София 26 окт 2022 | Осем месеца след началото на съветската експанзия в Украйна, осемстотин украинци с български генезис предадоха...
Въпреки че ви демонстрираме няколко стайлинг хрумвания, в които мокасините са по-класически т.е. с по-ниските платформи, може би по-грубите им другарчета са по-подходящи за тази композиция, която толкоз добре се вписва в колежанския preppy жанр. А той е извънредно настоящ тази есен, предизвиквайки ни да носим повече мини дължини – без значение дали е пола в каре, пепит или туид, или някоя (а за какво не и обемен блейзър под формата на рокля).
               

Всъщност белите чорапи с мокасини са подобаващи за съчетаване както с костюм, по този начин и с дънки, риза и сако, само че пък с някоя кокетна мини рокля биха стояли много, както ни убеждават някои от девойките, които следим в обществените мрежи.
               

И в случай че въпреки всичко белите чорапи не са ви по усета и не може да ги възприемете отвън носенето им с кецове или маратонки, то можете да ги замените с черни или цветни. Могат да се получат не по-малко елегантни тоалети, в които точно по този метод да добавите своите нотки характерност, а те постоянно се открояват и издават положителния жанр.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР