Така е при т.нар. промяна. Държавен бюджет се приема по

...
Така е при т.нар. промяна. Държавен бюджет се приема по
Коментари Харесай

Александър Йорданов: Така е при т.нар. промяна. Държавен бюджет се приема по никое време

" Така е при така наречен смяна. Държавен бюджет се приема късно, на разсъмване измежду лято. И какво да кажем в този момент: по-добре късно или по-добре рано, в сравнение с в никакъв случай. Депутатите взеха решение да е по-добре на ранина, откакто първи петли запеят. А че е от късно по-късно, спор няма. И все пак дано да поздравим народните представители от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи. Сега е към този момент време за парламентарна почивка. Заслужена. "

Това написа в персоналния си профил във фейсбук евродепутатът от ЕНП/СДС Александър Йорданов. Ето какво написа още той:

НЕУДОБНИ ДУМИ: ТАКА Е ПРИ " ПРОМЯНАТА " И ЧЕСТИТА ПОБЕДА!

     Така е при така наречен смяна. Държавен бюджет се приема късно, на разсъмване измежду лято. И какво да кажем в този момент: по-добре късно или по-добре рано, в сравнение с в никакъв случай. Депутатите взеха решение да е по-добре на ранина, откакто първи петли запеят. А че е от късно по-късно, спор няма. И все пак дано да поздравим народните представители от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи. Сега е към този момент време за парламентарна почивка. Заслужена.

      Честита победа на славния футболен клуб " Левски ". Особено скъпа е тя, тъй като е против тим на страна- Северна Македония, в която омразата против нас, българите, е " народен " спорт. И това се потвърди и по улиците на нейната столица. Дано българските почитатели са се прибрали живи и здрави вкъщи. А сътрудника Илхан Кючюк, който написа Доклада за " напредъка " на Северна Македония към евроинтеграцията, дано бъде по този начин добър да запише в него с изключение на досегашните  македонски закононарушения против българи - палежи и стрелби по техни културни клубове, както и опити за убийства, по този начин и вчерашните македонски " бойни " изстъпления по улиците на Скопие, в това число опитът за ликвидиране на български юноша. Реалността би трябвало да се отразява в евродокладите обективно.

       Всъщност нашенците пътували за мача в Скопие станаха живи очевидци на измамата наречена " мултиетническа приемливост ". Тя е такава, само че единствено не и за българите. И до момента в който е по този начин, за Северна Македония няма да има място в Европейски Съюз.

       Честита победа, левскари! Вие се доказахте като почтени българи и европейци!

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР