Така Дружина полска грабна бронзовите отличия от най-комерсиалната надпревара за

...
Така Дружина полска грабна бронзовите отличия от най-комерсиалната надпревара за
Коментари Харесай

Полша грабна бронза в Лигата на нациите и остави Италия капо

Така " Дружина полска " сграбчи бронзовите оценки от най-комерсиалната конкуренция за повторно след 2019-а година. Полша има и сребро в сбирката си от миналогодишния шампионат, когато загуби финала от Бразилия с 1:3 гейма.

От друга страна европейският първенец Италия остана капо и без орден пред родна аудитория, само че въпреки всичко записа най-хубавото си класиране в Лигата на нациите - 4-о място.
 Съединени американски щати и Франция на финала във волейболната Лига на нациите Съединени американски щати и Франция на финала във волейболната Лига на нациите
По-късно довечера е огромният край на шампионата сред олимпийският първенец Франция и Съединени американски щати. И двата отбора имат по един изгубен край в Лигата, като в този момент ще се борят да завоюват купата за първи път.

Най-полезни за Полша станаха звездата и капитан Бартош Курек (3 аса и 40% успеваемост в атака) и Камил Семенюк (1 блок, 2 аса, 43% успеваемост в офанзива и 43% съвършено посрещане) с 13 и 12 точки за успеха.

За " Скуадра адзура " Даниеле Лавиа (42% успеваемост в офанзива и 30% съвършено посрещане) и Юри Романо (43% успеваемост в атака) осъществиха 14 и 12 точки.

Снимки: FIVB.COM
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР