Тъжни новини за семейството на Еркан Петеккая. Актьорът загуби едни

...
Тъжни новини за семейството на Еркан Петеккая. Актьорът загуби едни
Коментари Харесай

Трагедия в семейството на Еркан Петеккая (Актьорът загуби най-близките си в земетресението)

Тъжни вести за фамилията на Еркан Петеккая. Актьорът загуби едни от най-близките си хора в земетресението в Кахраманмараш. За неприятните вести показа самият актьор, който разгласява трогателен пост в обществените мрежи.

" Жестока загуба. Не можем да се свържем с тях. Моля помогнете, евентуално са под руините на постройките в Кахраманмараш ", написа артистът. По информация на медиите в Турция, Петеккая е изгубил племенница на 9 години, тъста си и други родственици по линия на брачната половинка си.

Новината бе доказана и от съкрушената Дидем, която показа в обществените мрежи фотоси на изгубеното си семейство. " Осиротяхме ", написа артистът във връзка нещастието.

Артистът, който е прочут с ролята си в " Твоят мой живот " и други сериали у нас, рядко приказва за персоналния си живот. Този път обаче опустошителното земетресение в Турция го накара да показа фотоси на фамилията си с апели за помощ. Малко по-късно беше открито, че околните му са умряли по време на земетресението. Цялото семейство скърби и се молят да бъдат открити най-малко останките на обичаните им родственици, с цел да могат да ги погребат почтено.

Актьорът също по този начин изрече съболезнования на всички, които са изгубили близки по време на нещастието и прикани управляващите за по-активни дейности в помощ на бедстващите.
" Молим се на Аллах да избави всички. Страшно е. Нека пророкът бди над нас и даде поддръжка на околните ни ", написа той.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР