Тъжната житейска история на известната водеща разплака милиони. Тя има

...
Тъжната житейска история на известната водеща разплака милиони. Тя има
Коментари Харесай

Опра Унфри с шокиращи разкрития: Изнасилване и побои в детството ѝ

Тъжната житейска история на известната водеща разплака милиони. Тя има доста сполучлива кариера, само че се оказва, че детството ѝ е било извънредно.
По време на изявление с принц Хари тя разкри, че неин родственик я е изнасилил няколко пъти, когато е била единствено на 9 години. Според Уинфри са траяли до 14-годишна възраст.
Водещата описа за контузиите, които е претърпяла като дете, в новото си шоу за психологично здраве „ The Me You Can Not See “, по което стартира да работи с Хари. Докато си спомняше този мъчителен интервал, тя проля сълзи, обяснявайки, че по-големият ѝ братовчед я е тормозил и е мълчала за това, тъй като нямала визия какво значи думата „ обезчестяване “.
„ На 9, 10, 11 и 12 години моят 19-годишен братовчед ме изнасили “, призна водещата и изясни, че не е знаела какво е секс по това време.
„ Не знаех какво е обезчестяване. Със сигурност не бях наясно с тази дума. Нямах визия какво е секс, нямах визия по какъв начин се вършат бебета, даже не знаех какво ми се случва. И резервирах тази загадка. Това е просто нещо, което одобрих - едно момиче не е в сигурност в свят, цялостен с мъже “, сподели Опра на.
 Принц Хари: Страхувах се историята с майка ми да не се повтори с моето семейство (ВИДЕО) Принц Хари: Страхувах се историята с майка ми да не се повтори с моето семейство (ВИДЕО)
Принц Хари показа в извънредното изявление на Опра Уинфри, че е отпътувал за Лос Анджелис дружно с Меган Маркъл и сина им, тъй като се е ст...
Тя стига и по-далеч, признавайки, че е била изнасилена от няколко родственици, в това число чичо й, и този травматичен интервал е траял до 14-годишна възраст, когато е забременяла и е била изпратена да живее при татко си.
„ Той ме заведе в магазин за сладолед, до момента в който към момента течеше кръв по краката ми, и ми купи сладолед “, споделя сърцераздирателната истина Опра.
Израствайки, Опра е била подложена и на други форми на принуждение, в това число физическо принуждение от баба си и занемаряване от майка си.
„ Начинът, по който баба ми ме отглеждаше и биеше, когато бях на пет и шест години, е доста злокобен. Баба ми беше доста строга, както и доста чернокожи родители през онази ера. Идеята да прегърнеш и обичаш детето си или даже единствено да накараш детето да се усеща обичано, просто не беше част от живота ѝ “, изяснява Опра.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР