Тъжна новина за феновете на франчайза за зомбита „Живите мъртви“.

...
Тъжна новина за феновете на франчайза за зомбита „Живите мъртви“.
Коментари Харесай

Мелиса Макбрайд напуска Живите мъртви“

Тъжна вест за почитателите на франчайза за зомбита „ Живите мъртви “. Стана известно, че Мелиса Макбрайд отхвърля да се снима в спин-офа за Карол и Дарил. Проектът беше разгласен през септември 2020 година Според първичната идея шоуто трябваше да опише за по-нататъшните завършения на героите на Макбрайд и Норман Рийдъс. Този дует завоюва любовта на феновете с помощта на своята екранна химия. Още повече, че сега те са единствените, които се появяват във всичките единадесет сезона на The Walking Dead. Сега, откакто Макбрайд си отиде, идният спин-оф ще се концентрира само върху Дарил. Официалното изказване на AMC по въпроса гласи:

„ Мелиса Макбрайд посвети живота си на един от най-интересните, достоверни, човешки и известни герои във вселената на „ Живите мъртви “. За страдание тя към този момент няма опция да взе участие в авансово оповестения спин-оф за Дарил Диксън и Карол Пелетие. Снимките би трябвало да се проведат в Европа това лято, а премиерата е следващата година. Преместването в Европа се оказа невероятно за Мелиса сега. Знаем, че почитателите ще бъдат смутени от тази вест, само че вселената на The Walking Dead продължава да пораства и да се уголемява. Наистина се надяваме да забележим Карол още веднъж в близко бъдеще. "

Предстоящият спин-оф се основава от шоурунера на „ Живите мъртви “ Анджела Канг и ръководителя на франчайза Скот Гимпъл. Що се отнася до други нови планове във вселената на Walking Dead, спин-оф за Нигън (Джефри Дийн Морган) и Маги (Лорън Кохан) и история на антологията на „ Живите мъртви “ също са в развой на разработка.

Мелиса Макбрайд е родена на 23 май 1965 година в Лексингтън, Съединени американски щати. Тя има двама братя и една сестра. Въпреки професионалния си живот във филмовата промишленост, Макбрайд желае да стане фешън дизайнер. След като приключва учебно заведение, момичето влиза в учебното заведение за фешън дизайн, само че по-късно взема решение да свърже живота си със света на киното.

Кариерата на Мелиса като актриса стартира през 1991 година Но тогава тя взе участие единствено в реклами, а по-късно става представител на известна автомобилна компания. Първият ефирен дебют на актрисата е две години по-късно, когато тя се появява в един от епизодите на сериала " Матлок ". Освен това Макбрайд е поканена да играе дребни функции в сериалите " Profiler ", " Cool Walker: Texas Justice " и " Dawson`s Creek ". От 2000 до 2010 година работи като кастинг режисьор и избира артисти за дребни филми и реклами.

Мелиса Макбрайд в никакъв случай не е била омъжена и няма деца. Тя живее в лична къща с три домашни любимци - 2 котки и куче, които преди този момент са благосъстоятелност на друга актриса умрялата през 2010 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР