Таен лагер край Тусон в Аризона бе открит от бивши

...
Таен лагер край Тусон в Аризона бе открит от бивши
Коментари Харесай

Военни откриха таен лагер за изнасилване и инквизиции на деца в Аризона, полицията не вярва

Таен лагер край Тусон в Аризона бе открит от някогашни бойци, които поддържат бездомни ветерани от Съединени американски щати. Въпреки обстоятелството, че полицията не има вяра, че лагерът е бил употребен за корист с деца, фотосите демонстрират друго, оповестява The Sun.

" Аз бях без дом в продължение на 10 години и съм виждал стотици лагери, само че това - в никакъв случай. Вътре имаше спонтанен затвор... Трудно е да си представим, че този лагер не е бил употребен за секс трафика на деца ", споделя ветеранът Джон Маклайн.



Импровизираният лагер е подземен, в неговите пространства са открити детски играчки и облекла. Според ветераните бункерът може да бъде блокиран извън, тъй че никой от посетителите да не може да се измъкне от него. Също по този начин откриха дърво с кожени панти, предопределени за ръцете на децата. На един от клоновете е написано името " Maddy ". Мъжете имат вяра, че дървото е употребявано за обезчестяване.



Полицията, дружно с кучета, претърсиха региона и не откриха доказателства, че в действителност са насилвани деца тук. Въпреки това ветераните не престават да настояват, че полицейските чиновници не са положили задоволително старания, с цел да потвърдят истината. Според тях бункерът е употребен за полов трафик на деца от Съединени американски щати и Мексико.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР