Таблоидът In Touch съобщава, че 60-годишният Брад Пит и половинката

...
Таблоидът In Touch съобщава, че 60-годишният Брад Пит и половинката
Коментари Харесай

Брад Пит мечтае отново да стане баща?

Таблоидът In Touch оповестява, че 60-годишният Брад Пит и половинката му - 34-годишната Инес де Рамон , мислят за бебе. Източник споделил пред кореспонденти, че артистът желае още веднъж да се почувства татко , откакто децата му и тези на Анджелина Джоли се отвърнаха от него поради развода му с майка им. " Връзката на Брад и Инес стана в действителност сериозна: тя се реалокира при него и разискват да имат бебе. За някои това може да е потрес, само че околните им няма да се изненадат, в случай че тя към този момент е бременна ", сподели източникът.

" Инес е на точната възраст, биологичният ѝ часовник тиктака. Брад е в по-добра форма от множеството мъже на неговата възраст. Те са отдадени един на различен и същински влюбени , като прекарват цялото си време дружно. Инес се усеща като вкъщи си в уединеното френско имение на Брад Château Miraval имението, за което Пит и Джоли се бориха в съда изключително яростно ", добавя вътрешният източник.

Разбира се, няма публично удостоверение на тази информация, само че слуховете по тази тематика към този момент са споделяни от доста медии.

Сега влюбените живеят в две страни: във Франция и в Съединените щати. В същото време двойката не бърза със сватбата . Романсът с дизайнерката на бижута Инес де Рамон е първата сериозна връзка на Брад Пит, откогато се разведе с Анджелина Джоли през 2019 година От известно време двойката не се крие от папараците и те постоянно ги засичат на срещи. Наскоро Брад провежда празненство в чест на 60-ия си рожден ден, а Инес беше измежду гостите. Двойката обаче реши да не бърза със сватбата: както споделят техни другари - те желаят да запазят връзката си " занимателна, необвързваща и вълнуваща " допустимо най-дълго.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР