Т ъй като си знаем тежестта, казваме, че сме готови,

...
Т ъй като си знаем тежестта, казваме, че сме готови,
Коментари Харесай

НС: Депутатите се чудят как да постъпят с оттегленото проектоправителство

Т ъй като си знаем тежестта, споделяме, че сме подготвени, в случай че президентът даде третия мандат на нас, да проявим отговорност, да проявим диалогичност, да поканим всички без Движение за права и свободи и ГЕРБ на диалози, да сложим на масата пет-шест значими неща, да сложим период за осъществяване на тези неща, да стартираме диалози със служебните министри дали одобряват да се трансфорат в постоянно държавно управление.

Това съобщи ръководителят на ПГ на "БСП за България " Корнелия Нинова в декларация от парламентарната естрада.

"36 депутати са 36 депутати, народът е споделил, че не можем да управляваме сами, както е споделил на всички ни, и би трябвало да търсим някакво сечение между тях ", уточни тя.

"Не можете да казвате, че предупреждавате президента, че няма да подкрепите този или оня трети мандат, с цел да внимавал на кого го дава. Не се месете в пълномощията на президента ", сподели Нинова във връзка със поръчки от през вчерашния ден на политически сили и прикани към разсъдък, успокоение и диалогичност.

Председателският съвет в Народното събрание не реализира единогласие по въпроса по какъв начин би трябвало да се постъпи с оттегленото проектоправителство на "Има подобен народ ". Гласуване на кандидатурата за министър председател и състава на държавното управление не бе заложено в гласувания дневен ред на Народното събрание за тази седмица, осведоми
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР