Сякаш още ни е трудно да се настроим за идващата

...
Сякаш още ни е трудно да се настроим за идващата
Коментари Харесай

Обувките, които са перфектни за любимите ни mom jeans

Сякаш още ни е мъчно да се настроим за идващата есен, само че пък разхождайки се из магазините на лов за нови находки, усещаме нетърпението да сложим обичаните си дънки и да ги комбинираме с риза или пуловер. Преходният интервал сред два сезона от време на време си е същинско предизвикателство за утринния избор на облекла, само че когато имаме подготвени формули кое с какво да носим, е доста по-лесно. Когато имаме неофициален дрескод, постоянно обичаме да посягаме към дънки. След като ви, че както slim, по този начин и straight моделите резервират новост, то в този момент се фокусираме напълно върху по този начин наречените mom jeans. Въпреки че ниската талия се пробва да се наложи още веднъж, ние не сме подготвени да се разделим с високата, изключително при дънките, които ни носят vintage вайб. Точно като mom jeans, които се трансфораха в главен детайл от ни. Специфичната им кройка обаче от време на време изисква деликатно да избираме с какво да ги съчетаваме. Но пък има няколко модела обувки, с които сме сигурни, че постоянно наподобяват стилно.

Сред тях са мокасините, които тази есен се завръщат както в по-елегантна си форма, по този начин и в по-грубия си вид с дебела подметка. Ако дънките ни са с дължина до глезена, мокасините са съвършен избор за по-изискан стайлинг, даже и в случай че прибавим чорапи – тренд, който към този момент се наложи в Инстаграм.
 Инфлацията в образованието 13 септ 2022 | Тази година първият образователен ден ще бъде проформа повече от всеки път. Присъствено в двора на учебните заведения ще бъдат...               

Не по-малко елегантни ще бъдат аутфитите ни, в случай че посегнем към боти със междинен ток, които нагоре са като вид „ чорап “. С тях ще създадем силуета по-издължен, изключително в случай че прибавим и сако на тънко райе, тъкмо като едно от обичаните на.

За работните дни, само че пък и за празненство вечерите, обичаните ни mom jeans могат да се носят с високи токчета, като доста подобаващи са моделите с изострен връх, даже и самият ток да не е толкоз висок. Цветните обувки, които се постановиха през лятото, остават измежду трендовете и през есента, когато още можем да си позволим да ги носим.
               

Но пък mom jeans могат да се носят и с кецове, изключително ретро моделите на Reebok, New Balance и Asics, които станаха много търсени. Класики като Converse и adidas Stan Smith също остават измежду вероятните варианти, без значение от дължината на самите дънки.

А в галерията можете да откриете и няколко шопин находки!
               

 

  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР