Свят Руски хумористи, измамили Еманюел Макрон Те са се представили

...
Свят Руски хумористи, измамили Еманюел Макрон Те са се представили
Коментари Харесай

Руски хумористи, измамили Еманюел Макрон

Свят Руски хумористи, измамили Еманюел Макрон Те са се показали за новия украински президент Володимир Зеленски  Надежда Неменски 25 април 2019, 06:59
вама известни съветски хумористи, експерти по телефонни смешки, в които се показват за други хора, настояват, че са измамили френския президент Еманюел Макрон, представяйки се за новия украински президент Володимир Зеленски, съобщи Българска телеграфна агенция.

В сряда хумористите с прякори

„ Вован” и „ Лексус” пуснаха в интернет запис на диалог от към 15 минути с човек, който настояват, че е френският президент .

Обсъжда се успеха на Зеленски на втория тур на президентските избори в Украйна.

„ 73% от украинците, това е просто необикновено. Чувствам се като Путин, който е със същия резултат”, майтапи се мнимият Зеленски в диалога, който протича на съветски и френски благодарение на преводачи.

„ Във всеки случай ми се коства, че на този стадий системата при теб не е толкоз добре проведена, тъй че би трябвало да е малко по-естествено. Ти още не си пратил всичките си съперници в затвора”, отвръща човек, който съгласно хумористите е Еманюел Макрон.

Елисейският замък отхвърли да разяснява изказванието

а само уточни, че Макрон фактически е разговарял със Зеленски в неделя вечерта и след този диалог пресслужбите на френското президентство и екипа на Зеленски са пуснали изказвания.

Двамата хумористи потвърдиха за Агенция Франс Прес, че са си създали такава смешка с Макрон и показаха вяра, че той „ не е прекомерно раздразнен”.

Владимир Куцнецов и Алексей Столяров, известни като „ Вован” и „ Лексус” към този момент са измамили по сходен метод хора като Елтън Джон, някогашния английски външен министър Борис Джонсън и беларуския президент Александър Лукашенко.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР