Свят Лавров: Камчия“ е идеален образец за руската мека сила

...
Свят Лавров: Камчия“ е идеален образец за руската мека сила
Коментари Харесай

Лавров: Камчия“ е идеален образец за руската мека сила

Свят Лавров: „ Камчия “ е съвършен пример за съветската мека мощ Въпросът ще бъде прегледан на оперативно заседание на Съвета за сигурност на Русия  Николай Киров 25 декември 2019, 13:41  Лавров: „ Камчия “ е съвършен пример за съветската мека мощ Източник: БГНЕС
очивната база „ Камчия “ на българското черноморско крайбрежие е идеалният пример за меката мощ на Русия в най-хубавия смисъл на тази дума. Въпросът ще бъде прегледан на заседание на Съвета за сигурност на Руската Федерация с присъединяване на самия президент Владимир Путин.

Това разгласи съветският външен министър Сергей Лавров по време на чуване в Съвета на Федерацията – горната камара на съветския парламент.

Спешна инспекция след сигнал - разорани дюни на Камчия

На въпрос на съветски сенатор дали не е време въз основата на „ Камчия да се сътвори съветски филантропичен център за прокарването на съветските ползи в Европа “, Лавров отговори:

„ Проектът „ Камчия “ е неповторим. Това е идеалният пример за мека мощ в най-хубавия смисъл на тази дума. Комплексът е място, което се ползваше с огромна известност измежду младежите и спортистите, измежду всички хора, които желаеха да развиват контактите сред Русия, България и други страни “.

Руският външен министър означи, че „ напоследък се натрупаха много отрицателни трендове към обстановката с този комплекс. Редица здания са затворени. Редица здания са отдадени чартърен, там не е ясна обстановката със собствеността. Има неплатени налози и доста други натрупали се проблеми “.

Москва дава 120 млн. евро за лагер в Камчия

Лавров уточни, че след визитата на съветския министър председател Дмитрий Медведев в България през март тази година, съветското външно министерство е подготвило бележка за реализирането на всички съглашения.

„ В нея изключително място е отделено за превъзмогване на рецесията в този комплекс. Беше препоръчано и кметството на Москва, и министерството на просветата да разработят вид за прекосяването на собствеността във федерална и да се обезпечи бюджетно финансиране. Бяха сложени периоди до юни, бяха показани и съответните отчети, само че, за жалост, бюрократичната машина се движи постепенно “, означи Лавров.

Той заяви, че въпросът ще бъде прегледан на оперативно заседание на Съвета за сигурност.

„ Надявам се, че там с присъединяване на представителите на държавното управление и на всички ведомства, които могат да спомагат за реализацията на съответната скица, ще можем да подтикваме нейната реализация благодарение на президента “, акцентира Лавров.

Сергей Лавров идва на посещаване в София

Договорът за построяването на комплекса „ Камчия “ е подписан през 2008 година по време на тройната коалиция, отпред с премиера Сергей Станишев. Комплексът е еднолична благосъстоятелност на кметството на Москва, което по това време се управлява от Юрий Лужков. Комплексът „ Камчия “ е открит на 9 септември 2010 година, а единствено няколко дни по-късно Лужков е свален от власт.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Николай Киров Източник: Русия .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Вижте какви заплати ще взимат в Българска народна банка от следващата година  1 Искат вноската във втория пенсионен дирек да доближи 10%  1 Какво покрива здравната каса за зъболечение от следващата година  1 Как да върнем коледния подарък, който не ни харесва --> Пaрите ни  Вижте какви заплати ще взимат в Българска народна банка от следващата година Вижте какви заплати ще взимат в Българска народна банка от следващата година  Искат вноската във втория пенсионен дирек да доближи 10% Искат вноската във втория пенсионен дирек да доближи 10%  Какво покрива здравната каса за зъболечение от следващата година Какво покрива здравната каса за зъболечение от следващата година  Как да върнем коледния подарък, който не ни харесва Как да върнем коледния подарък, който не ни харесва Не пропускай  Това са новите цени на водата в България от 1 януари Това са новите цени на водата в България от 1 януари  <br> <strong> Изобретения </strong>, за които са казвали, че нямат <strong> бъдеще </strong> <br>
Изобретения , за които са казвали, че нямат бъдеще
 <br> 5 от <strong> най-хубавите </strong> <strong> филми </strong> за <strong> 2020 </strong> <br>
5 от най-хубавите филми за 2020
 <br> Най- <strong> сполучливите звезди </strong> през 2019 година <br>
Най- сполучливите звезди през 2019 година
Последни  Лавров: „ Камчия “ е съвършен пример за съветската мека мощ Лавров: „ Камчия “ е съвършен пример за съветската мека мощ  Коледари обикалят домовете за здраве и благополучие Коледари обикалят домовете за здраве и благополучие  Сърбия: Готови сме с „ Турски поток “ Сърбия: Готови сме с „ Турски поток “  Чарлз Дикенс Неуспелият артист, който сътвори велика коледна творба  Търсят голям теч в Перник, кметът: Не е кражба Търсят голям теч в Перник, кметът: Не е кражба  Борисов, Радев и Нинова, какво пожелаха за Коледа Борисов, Радев и Нинова, какво пожелаха за Коледа  Къде ще има сняг на Коледа, времето през днешния ден Къде ще има сняг на Коледа, времето през днешния ден  Кой е измислил украсяването на елхата Кой е измислил украсяването на елхата  Ограничения на придвижването в София поради празника Ограничения на придвижването в София поради празника  Загива ли Япония Загива ли Япония  Xvision Spine на Augmedics Технология дава " рентгеново " зрение на хирурзи  <p>Честито Рождество Христово! Ето кои имат имен ден</p> Честито Рождество Христово! Ето кои имат имен ден  Владимир Путин Кого Путин назова „ гадина и антисемитска свиня”  Патриарх Неофит води тържественото свещенодействие за Бъдни вечер Патриарха: Нека измежду нас няма страдащи и нуждаещи се  <p>Полиция нахлу в &bdquo;Стомана&rdquo; &ndash; Перник</p> Полиция нахлу в „ Стомана” – Перник  <p>Октопод и орел в &quot;смъртоносна прегръдка&quot; (ВИДЕО)&nbsp;</p> Октопод и орел в "смъртоносна прегръдка"...  <p>Къде се губи водата на Перник &ndash; стартира обследване</p> Къде се губи водата на Перник – стартира проучване  <p>Най-известната коледна ария не е на Марая Кери</p> Най-известната коледна ария не е на Марая Кери  Бачковският манастир Български манастири ще бъдат актуализирани с европари  Стойно Чачов, кмет на Стрелча Отстраниха от служба кмета на Стрелча Всичко от през днешния ден Виц на деня Получих sms от мобилния оператор: - " Общувайте три пъти повече с приятелите си ". Не мога! Или черният дроб няма да издържи, или ще ме изгонят… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Откриха монумент на Капитан Петко челник в Борисовата градина  Хемингуей предлага: Книгите, които да прочетем  Любовниците от Аушвиц: историята, която трогна света  Тайната на положителния самун и препоръките по какъв начин да го съхраняваме  Френско списание от 30-те: София съвсем не е балкански град  Маги Джанаварова за „ Маскираният артист “: Най-много ме разсмя съмнение, че съм Геро Най-много ме разсмя догатката... Водещи вести  <p>Честито Рождество Христово! Ето кои имат имен ден</p> Честито Рождество Христово! Ето кои имат имен ден  Загива ли Япония Загива ли Япония  Търсят голям теч в Перник, кметът: Не е кражба Търсят голям теч в Перник, кметът: Не е кражба  Чарлз Дикенс Неуспелият артист, който сътвори велика коледна творба  Коледари обикалят домовете за здраве и благополучие Коледари обикалят домовете за здраве и благополучие  Кой е измислил украсяването на елхата Кой е измислил украсяването на елхата  Къде ще има сняг на Коледа, времето през днешния ден Къде ще има сняг на Коледа, времето през днешния ден  Сърбия: Готови сме с „ Турски поток “ Сърбия: Готови сме с „ Турски поток “  Ограничения на придвижването в София поради празника Ограничения на придвижването в София поради празника  Xvision Spine на Augmedics Технология дава " рентгеново " зрение на хирурзи  Патриарх Неофит води тържественото свещенодействие за Бъдни вечер Патриарх Неофит: Нека се погрижим измежду нас да няма страдащи и нуждаещи се  <p>Полиция нахлу в &bdquo;Стомана&rdquo; &ndash; Перник</p> Полиция нахлу в „ Стомана ” – Перник
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР