Свят Кипър в шок след серията убийства на чужденки Местните

...
Свят Кипър в шок след серията убийства на чужденки Местните
Коментари Харесай

Кипър в шок след серията убийства на чужденки

Свят Кипър в потрес след серията убийства на чужденки Местните медии го нарекоха " първият сериен палач " на средиземноморския остров  Жанета Нейкова 27 април 2019, 10:41
ипър е в потрес след поредицата от убийства на чужденки. За всички тях е задържан военнослужещ, който си признал, че е умъртвил общо пет дами и две девойки.

Местните медии го нарекоха "първият сериен палач " на острова.

Повечето от убитите са азиатки, които са пристигнали в Кипър, с цел да работят. Мъжът се свързвал с тях посредством уебсайт за запознанства.

По-рано този месец в шахта са открити два тела, а в четвъртък е открит трети мъртвец. Главният обвинен е 35-годишен офицер от кипърската гръцка войска, който е признал пред управляващите, че е направил и други убийства. Полицията в този момент търси другите му жертви, ползвайки предоставената от него информация. Те включват издирването на телата на жена, която е индийка или непалка по националност, както и румънска жена и нейната осемгодишна щерка. Шестгодишно момиче - дъщерята на друга от жертвите на килъра, също липсва.

Следователите са разкрили тялото на третата жена през вчерашния ден откакто обвиненият ги е отвел до мястото, където е твърдял, че го е изхвърлил. Мястото се намира покрай столицата Никозия. Съобщава се, че обвиненият се е срещнал с жертвата, която е изчезнала през декември 2017 година, на уеб страница за запознанства.

https://t.co/Bq7ZnRwsq9 Cyprus police search for more victims of 'serial killer' https://t.co/3atiCi9F8Z Sky News pic.twitter.com/4bLp66tgEd
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР