Свръхскъпите и бавни ремонти на участъци от магистрала Тракия и

...
Свръхскъпите и бавни ремонти на участъци от магистрала Тракия и
Коментари Харесай

Свръхскъпите ремонти на Тракия и Марица - калпави и бавни

Свръхскъпите и мудни поправки на сектори от автомагистрала " Тракия " и " Марица " се вършат некачествено и без надзор. Това е открила инспекция на новия ръководител на Управителния съвет на организация " Пътна инфраструктура " (АПИ) Апостол Минчев. За разлика от предходния началник на пътната организация той е от сектора и е наясно със строителните шашми.

В четвъртък Апостол Минчев е посетил на място секторите в ремонт, откакто при започване на седмицата поданици на Свиленград излязоха на митинг. Те блокираха пътя за Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " поради закъсняващия ремонт и се заканиха всяка седмица да стопират придвижването, в случай че осъществяването продължи да се бави.

Новият пътен началник към този момент разгласи, че главен приоритет в работата му ще е качественото на осъществяваните строителни действия по пътища и автомагистрали. Проверките ще продължат, дава обещание още Апостол Минчев.

Хасковската " АБ " ремонтира " Марица " за 3.5 млн. лева / км

Ремонтът на 30-годишни сектори, съгласно изказванията на АПИ, от автомагистрала " Марица " стартира в. Той бе предоставен на хасковската " АБ " непосредствено, на съображение контракта за пътно поддържане на автомагистралата на територията на Областното пътно ръководство в Хасково.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР