Своята версия за екзекуцията на АЛексей Петров даде топ криминалистът

...
Своята версия за екзекуцията на АЛексей Петров даде топ криминалистът
Коментари Харесай

Най-добрият криминалист с версия за екзекуцията

Своята версия за изтезанието на АЛексей Петров даде топ криминалистът Ботьо Ботев

Убийците на Алексей Петров не са инцидентни хора, разяснява Ботев пред Нова тв. По думите му организацията и предварителната подготовка на покушението са били доста положителни.
-->
„ Личност като него би трябвало да е извънредно внимателна ”, уточни той.

Ботев изясни, че не може да свърже наказаните за опита за атентата против Алексей Петров през 2015 година с убийството му през днешния ден. Роман Логвиненко е предварително освободен от пандиза през май тази година от Апелативен съд - София, демонстрира информация в съда.

За страдание доста малко информация имам. От това, което слушам, естествено, при тази конюнктура, а и от личността на Петров - разновидността за някаква случайност е парадокс. Това ви го споделям от напълно беглата информация, която сега върви в формалните медии.

Това съобщи в ефира на Нова тв топ криминалистът Ботьо Ботев, разяснявайки убийството на Алексей Петров.

" Много е преждевременно да се вършат каквито и да е заключения. Личността на Петров - не могат инцидентни хора да подходят, нужна е организация, и други неща. Самата подготовка на осъщественото действие допуска една добра организация предварителна, една подготовка, като имате поради, че такива закононарушения се провеждат в най-тесен кръг ", разяснява още той.

Ботев прикани службите да бъдат оставени да си свършат работата.

Коментирайки личността на Петров и кой може да е поръчал убийството, Ботев сподели следното:

" Лично го познавам. Провеждал съм срещи с него. Не мога да кажа дали се е страхувал за живота си. Една персона, като него, би трябвало да бъде извънредно внимателна. А и съгласно това, което се е ставало в предходните години, би трябвало да има нещо напредвид и да взима ограничения.

Не мога да кажа, дали поръчителите от 2015 година и в този момент са едни и същи. Би било голословно и нелогично. Тепърва предстоят доста неща. Ще събера и проучвам информация. Оттам ще се вземат направленията, в които ще се работи ".

Ботев посочи, че версии се построяват едвам може би ден-два-три след разбора на информацията. Тогава вероятно би могло да се изработят тезите и насоките за работа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР