Своеволията на мъж, използващ старомоден метод, за да резервира паркоместа

...
Своеволията на мъж, използващ старомоден метод, за да резервира паркоместа
Коментари Харесай

Мъж пази паркоместа с туби на центъра в Пловдив, получава „облаги” в замяна

Своеволията на мъж, употребяващ демодиран способ, с цел да резервира паркоместа на улица в Пловдив, изнервят жители. За въпросната самодейност се оплакаха читатели на TrafficNews, живущи на ул. „ Ильо Войвода ” в Кършияка. Хората настояват, че господинът е чиновник на частен паркинг на улицата, който обира месечните такси, а паркоместата, които пази се намират отвън този терен и никога не са негова благосъстоятелност.
Прочетете още
Въпреки това той всекидневно слага туби на две от местата, които се намират пред паркинга, като огромна част от жителите остават с неверното усещане, че и те са част от него. Проблемите с неналичието на паркоместа в региона и разрастващият се брой коли в действителност изнервя водачите, изключително в случаи като този.

„ Голяма част в квартала към този момент е синя зона. „ Ильо Войвода ” остана една от улиците, на които може да се паркира свободно, като своеволията на един мъж ни лишават и това право ”, описаха те.

Фактът, че липсва наложителната табела за закупен длъжностен абонамент , а вместо това на нейно място са сложени туби, потвърждава, че местата могат да бъдат употребявани от всички жители. Освен, че сходна процедура е извънредно дразнеща за останалите водачи на коли, това е и в нарушаване на наредбите на Община Пловдив.

Те гласят, че не се позволява нерегламентирано слагане или разполагане върху общинска територия на всевъзможни загради, знаци, табели, уреди, предмети други, затрудняващи и възпрепятстващи видимостта, прекосяването, спирането, престоя и паркирането на транспортни средства, както и придвижването на пешеходците.

„ Оказва се, че можете да употребявате някое от местата, в случай че снабдявате мъжа с някакъв тип „ облаги ”, било то финансови или други ”, разясняват читателите ни, като прибавят че не са наясно дали притежателят на терена знае за своеволията на служителя си, само че се надяват тази процедура да бъде прекъсната и някои от дребното останали места за свободно паркиране в региона да бъдат освободени .

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР