Своеобразната битка между Кристиано Роналдо и Лионел Меси във всяко

...
Своеобразната битка между Кристиано Роналдо и Лионел Меси във всяко
Коментари Харесай

Бащата на Меси в Саудитска Арабия, за да преговаря за космическо договор?

Своеобразната борба сред Кристиано Роналдо и Лионел Меси във всяко едно отношение във футбола прдодължава към този момент съвсем две десетилетия и като че ли няма да заглъхва, каквито упования имаше напоследък. Много хора описваха прехвърлянето на португалската звезда в Ал-Насър като самобитен завършек на кариерата нападателя на най-високо равнище, въпреки той да подписа рекорден за футбола контракт на стойност 175 милиона паунда на сезона.

Сега обаче " Мундо Депортиво ” оповестява, че бащата на Меси също е дошъл в Рияд, с цел да договаря за още по-грандиозна договорка за своя наследник. Договорът на аржентинеца с ПСЖ изтича през лятото и той може да се причисли към Роналдо в Саудитска Арабия единствено след няколко месеца, единствено че в един от огромните съперници на Ал-Насър - Ал Хилал.

Собствениците на тима оферират шокиращата оферта от 300 милиона $ на сезон (245 милиона паунда) на сезон. Подобна опция бе доказана и от Насър Ал-Атия, който е родственик на емира на Катар.
 Меси ознаменува завръщането си в Лига 1 с гол и победа Меси ознаменува завръщането си в Лига 1 с гол и победа
“Следващият клуб на Меси ще бъде в Саудитска Арабия, откакто напусне ПСЖ. В момента на Ал-Хилал е неразрешено да записва нови играчи до идващия трансферен прозорец, само че те желаят той да подпише в този момент, а да се причисли през лятото, ” съобщи Ал-Атия.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР