Сводниците в Сан Диего контролират кварталите, като използват страха от

...
Сводниците в Сан Диего контролират кварталите, като използват страха от
Коментари Харесай

Сутеньорите контролират кварталите на Сан Диего, тъй като жителите се страхуват да говорят на фона на наглата проституция: собственик на бизнес

Сводниците в Сан Диего управляват кварталите, като употребяват страха от възмездие против локалните в подмяна на мълчанието им на парада на съвсем голи дами, работещи по улиците, сподели притежател на бизнес в сърцето на гореща точка за проституция.

„ Проститутките влизат в парцелите, с цел да кажат: „ Какво гледаш?, “ „ спрете да гледате “. И те коментират малко по отношение на позвъняването на своите сводници, с цел да ги наранят или да им навредят, или да създадат нещо, с цел да се „ погрижат за тях “, притежател на бизнес от Сан Диего, който приказва с Fox News Digital под изискването за анонимност сподели по какъв начин проститутки в Сан Диего покрай границата с националния град беседват със притежатели на компании и чиновници.

„ Ако ще ме гледате, би трябвало да ми платите “, споделят проститутките на някои притежатели на бизнес в явен акт на заплашване.

Собственикът на компания сподели, че опасността от сводници да правят физически офанзиви, да унищожават имущество или да крадат, кара...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР