Свличане на почвата е най-вероятната прична за жп катастрофата край

...
Свличане на почвата е най-вероятната прична за жп катастрофата край
Коментари Харесай

​Свличане на почвата е най-вероятната прична за жп катастрофата в Турция

Свличане на почвата е най-вероятната прична за жп злополуката край турския град Чорлу, считат от турското транспортно министерство. Спасителните интервенции в региона на случая продължиха през цялата нощ.

 © Българска телеграфна агенция
Междувременно бе наложена възбрана на медиите за лъчение на информации по отношение на злополуката. Опасенията са, че броят на жертвите може да се усили, тъй като част от ранените са в доста тежко положение.

Вчера пътнически трен, с 332-а пасажери, движещ се от Капъкуле за Истанбул, дерайлира в региона на Чорлу, област Текирдаг.

Загинаха 10 души, ранените са 73. Повече от 100 коли за спешна помощ и хеликоптери извозваха потърпевшите. Разследването на случая продължава, съгласно първичните данни скоростта на композицията е била към 160 км/ч.

По информация на генералното консулство на Република България в Одрин няма починали или ранени български жители при влаковата злополуката.
 10 ​загинали и 73 ранени при железопътната злополука в Северозападна Турция 10 ​загинали и 73 ранени при железопътната злополука в Северозападна Турция
Десет души са починали, а 73 са ранени при дерайлирането на пътнически трен, който се движел по маршрута Капъкуле-Истанбул. Пет вагона с 360 пасажери с...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР