Свищов. Церемония-концерт, на която ще бъдат отличени най-изявените абитуриенти, ще

...
Свищов. Церемония-концерт, на която ще бъдат отличени най-изявените абитуриенти, ще
Коментари Харесай

В Свищов ще се проведе церемония-концерт, на която ще бъдат отличени най-изявените абитуриенти за тази година

Свищов. Церемония-концерт, на която ще бъдат отличени най-изявените зрелостници, ще се организира в Свищов. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Събитието е обичайно и се организира в края на всяка образователна година по самодейност на кмета Генчо Генчев. Самият той поздравява зрелостниците със завършването междинното им обучение и отличава тези, които са постигнали високи резултати. Всички зрелостници получават за спомен значка, на която написа „ Аз обичам Свищов “ и годината на випуска.

Концертът ще се състои от 19.00 часа на площада пред административната постройка на Община Свищов. От отдел „ Образование “ са подготвили подарък към зрелостниците и към всички възпитаници за края на образователната година – концерт на Играта и Лео. Двамата реализатори ще изпеят някои от най-популярните си песни от хип-хоп жанра, както и дуетните си шлагери. Събитието е свободно.

При неприятно време мероприятието ще е в салона на читалището, където публиката може да е едвам 50% от потенциала на залата.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР